Mijn kerst tag 2017!

Weet je hoe blij ik ben dat het december is? Mijn geluk kan ik niet op! We trappen december altijd af met de verjaardag van mijn favoriete man in de sportwereld, namelijk Aaron Rodgers, gevolgd door Sinterklaas en de explosie die na het kinderfeest plaatsvinden, namelijk alle kerstversiering die massaal door men wordt opgehangen! Ja, laat kerst maar komen, maar wat zijn mijn favoriete kersttradities? Kerstfilms? En waar ik vier ik het? Vandaag vertel ik het jou in mijn persoonlijke kerst tag 2017!

kerst tag 2017

Waar vier jij kerst?
THUIS. Weet je hoe gelukkig ik daarmee ben? Wij hebben het altijd thuis gevierd, maar nu is het gewoon alleen met het gezin en dat is het beste! Zalig met zijn vieren ontbijten, cadeautjes uitpakken, gieren, lachen, brullen, bikken en vervolgens nog meer hompen met de pannetjes aka gourmetten. Iedereen is aanwezig, geen werkgerelateerde zaken, maar pure ontspanning.

Favoriete kerstnummers?
Last Christmas van Wham, no doubt.

kerst tag 2017

Favoriete kerstdag? De eerste? Of tweede?
Beide, kan dat? Ja, mijn tag, mijn keuzes. We got a badass over here, haha! De eerste kerstdag laat ik altijd aan jullie zien, ik maak mij lekker op, hijs mijzelf in een nette jurk of outfit, zie er schitterend uit, letterlijk en figuurlijk, aangezien ik pailletten of glitter draag en dat is ook de dag dat we cadeaus uitpakken. Dag twee is lekker chill, mooie make-up, sweat pants, vaak een Packers outfit en eten, eten en nog eens eten! Dit doe ik trouwens ook op dag één.

Favoriete drankje tijdens de kerstdagen?
Het verschilt, want met kerst drink ik meer amaretto, als ik drink, soms Jack Daniels, maar dat nuttig ik liever met de jaarwisseling, maar ik maak altijd, althans al een aantal jaar op rij eggnog! Ja, ik ben in het verkeerde land geboren, maar dat wist ik al met mijn liefde voor de Packers.

Favoriete kerstfilm?
The Nightmare Before Christmas en Home Alone, wel deel 1 en 2! Sowieso wil ik ook wat afleveringen spotten van Mr. Bean, want deze gouden combo brengt mij altijd in de kerststemming!

kerst tag 2017

Favoriete kersttraditie(s)?
Het begint al met shoppen in Amsterdam met Naab, het bezoeken van de Bijenkorf om te kijken wat voor kerstboom ze dit jaar hebben, sniffen van de kerstcollectie bij Lush, tot aan het filmen van onze food shoplog met teveel commentaar, maar ook als Mom begint met de versieringen in huis en de kerstliedjes door het huis klinken. Serious Request mag hier niet in missen als ik de cadeautjes aan het inpakken ben en op de kerstdagen zelf is het toch wel een gezamenlijke kersttraditie, namelijk gourmetten en de gebeurtenissen van het jaar bespreken!

Favoriete snack tijdens de kerst?
Ferrero Rocher bonbons, for sure!

kerst tag 2017

Een aantal dagen voor de kerstdagen borrelen we ook altijd met Opa en Oma, gewoon even voor de gezelligheid, ook hier worden de hilarische gebeurtenissen van het jaar even onder de loep genomen onder het genot van lekkere hapjes die Mom heeft gemaakt. Sowieso staat mijn moeder voor de kerst zelf veel in de keuken om al haar foodies te bereiden, waarvan we sommigen items met het gezin maken, waaronder de truffels met baileys. Ja, goddelijk! Trouwens, de tag is door mij gemaakt, als je het gaat overnemen, deel wel even de credits, wil je? Tof!

Wat is jouw favoriete kersttraditie?


2 Comments

 • Anita

  07/12/2017

  Helemaal mee eens en een hele leuke tag.
  Kerst is genieten!

  Reply
 • Irma

  07/12/2017

  Aaah zo leuk!
  Ik was vandaag in het tuincentrum kijken en ik wilde alles kopen! Ik houd ervan!

  Reply

Geef een reactie