Mediumchat, tarotkaarten en mijn reading!

Eens in de zoveel tijd bezoek ik graag een paranormale beurs als ik overblijf met vragen die ikzelf niet kan beantwoorden of vastzit op persoonlijk of zakelijk gebied, maar ik kan mij voorstellen dat niet iedereen zomaar een beurs binnenwandelt. Geen zorgen, want je kan tegenwoordig ook online readings doen namelijk bij Mediumchat!

mediumchat

Tijdens de livestreams krijg ik altijd enorm veel vragen over spiritualiteit, maar ook over Mediumchat, aangezien ik daar dagelijks mijn spirituele kaarten trek. Op hun Facebook pagina zijn verschillende dames die drie kaarten in de ochtend voor jou trekken, daaruit kies jij een kaart die jou het meest aanspreekt en tegen de avond verschijnt de betekenis.

Tarotkaarten zijn mijn ding, daar kan ik mij in vinden en leg ze met regelmaat online, gewoon om te kijken over hoe en wat, maar ook voor meer informatie voor mijzelf. Online krijg je vaak ook de betekenis van de kaart, maar bij een reading krijg je meer informatie over hoe de kaart voor jou werkt. Vandaar dat mijn voorkeur uitgaat naar een specialist met een gaven in tarot.

mediumchat

Bij Mediumchat kun je namelijk een online reading doen, daarbij kun je jouw voorkeur in gaven kiezen bijvoorbeeld een medium, healer, astroloog, tarot, foto-reading en meer. In de reading kun je vragen stellen over jezelf, een bepaalde situatie, maar het is ook mogelijk om het te hebben over andere mensen in jouw omgeving, familieleden en overledenen.

Hoe kun je jezelf voorbereiden op een reading?
Ik zorg er altijd voor dat ik weet wat ik wil vragen. Stel desnoods een lijstje met vragen op, denk er nog een aantal dagen over na, desnoods alleen een onderwerp waar je meer over wilt weten, zodat jij hen de juiste richting op kunt sturen. Het allerbelangrijkste is dat je jezelf openstelt! Laat elke emotie toe, sluit je niet af, want hierdoor kunnen zij beter contact met jou leggen en jou van meer informatie voorzien.

mediumchat

Hoe gaat zo’n reading in zijn werking?
Ga als eerst opzoek naar een specialist die jou het meest aanspreekt. Dit kan door bijvoorbeeld de berichten van hun profielpagina’s te lezen, sommigen hebben zelfs video’s van zichzelf, zodat jij een beter beeld van hen krijgt, maar bekijk ook hun profielfoto. Investeer in deze tijd! Voel je je prettig en op je gemak bij hun aanwezigheid? Hebben zij de gaven die je wilt? Schaf dan jouw credits aan bij Mediumchat.

Je credits zijn minuten, dus bijvoorbeeld 30 credits zijn 30 minuten. Houd deze gedurende gesprek in de gaten, rond 5 credits kun je kijken of je nog meer wilt aanschaffen of alvast deels gaan afronden.  Je hebt jouw credits, ga naar jouw specialist en ga van start! Het is mogelijk om een e-mail te sturen, maar je kunt ook een chat gesprek starten. Hierbij heb je één op één contact met jouw specialist. Hij/zij zal jou vragen stellen en andersom ook. Op het eind kun je ook het gesprek naar jezelf toesturen, zodat je deze kunt nalezen.

mediumchat

Zelf heb ik meerdere readings bij Mediumchat gehad, maar mijn laatste was toch wel de positiefste reading die ik ooit heb gehad. Van het moment dat ik contact had tot het eind was heel openhartig, eerlijk en oprecht. Ze sloeg de spijker op zijn kop met mijn kunst carrière, gaf enkele tips mee over mijn gezondheid, aangezien ik nog steeds aan het kwakkelen ben, maar over het algemeen zag de toekomst er kleurrijk uit! Stay tuned voor mijn project in 2017..

Het einde van het jaar is in zicht, misschien zit je nog met vragen of wil je bepaalde dingen een plekje geven, maar weet je niet hoe? Of heb je vragen over de toekomst? Wie weet wat 2018 gaat brengen?! Laat je toekomst gratis voorspellen! Wil je meer weten? Ga dan voor een volledige reading! Veel plezier!

Ken jij Mediumchat? En laat jij weleens je toekomst voorspellen?

De foto’s zijn niet van mij, klik op de afbeelding en ga naar de bron.

3 Comments

 • Jesse

  09/12/2017

  Wat leuk om te lezen!
  Vroeger ging ik ook wel eens naar paranormale beurzen, je hebt mij in ieder geval weer geïnspireerd.

  Reply
 • Irma

  10/12/2017

  Tof! Ik houd hier wel van.
  Lijkt me ook nog wel een keer vet om zelf tarotkaarten te kunnen leggen.

  Reply
 • Jesse

  10/12/2017

  Mooi artikel,goed beschreven en leg zelf al jaren zelf een tarotje.

  Reply

Geef een reactie