Marilyn Manson Meets Cynthia!

Helaas heb ik hem nog niet in het echt mogen bewonderen, aangezien het mij tof lijkt om een concert bij te wonen, want mede dankzij de zanger die een beruchte naam heeft ontstond de Meets Cynthia voor de zaterdag. Hij gaf mij het zetje in de juiste richting, dat je iedereen kon zijn die je wilt zijn en doen wat je moest doen als je erin geloofden. Marilyn Manson Meets Cynthia!

Marilyn Manson inspired makeup

Geen primers en geen wenkbrauwen, maar die moest ik wel eerst even op de achtergrond werken met een Pritt stift. Ja, pure lijm om de haren weg te moffelen om ze daarna uit te blokken met de NYX Professional Makeup Jumbo Pencil in Milk. Royaal bracht ik deze op mijn wenkbrauwen aan, maar ook op de oogleden en ver daaromheen.

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Vanuit de 120 Palette bouwde ik met babyblauw de blauwe basis op in mijn arcadeboog, voegde wat elektrisch blauw toe uit de NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette. Om het wat meer power te geven pakte ik nog wat extra hemelblauw uit de Morphe Brushes 35B Palette en depte dit ook op mijn oogleden. Ondertussen deed ik ook één van mijn witte contactlenzen in.

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

De make-up looks van Marilyn Manson zijn ruig, grungy en extravagant, vandaar dat ik royaal met de zwarte vloeibare lipstick van Jeffree Star in Weirdo over de oogleden ging en omhoog in de ooghoeken. Wat onder het oog, in de crease, smudgen en toverde ook mijn waterlijn om met het Bellápierre oogpotlood in het zwart. Geen wimpers krullen, geen lashes, maar wel de Urban Decay Troublemaker Mascara voor de ultieme lashes!

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Rondom mijn ogen bracht ik wat extra blauw aan, aangezien ik heftig tekeer was gegaan met Weirdo om de kleur wat terug te brengen en met de HEMA Eyeliner in het zwart krabbelde ik wat lijnen voor het ruige randje. Glossy lids? Why not! Met de Essence lipgloss voorzag ik mijn oogleden en onder mijn ogen van een subtiel glansje.

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Fall-out, daar zat ik niet op te wachten, daarom deed ik mijn gezicht pas na afloop. Het gezicht van Marilyn Manson is vrij bleek, vandaar dat ik besloot om de Mehron Paradise Makeup AQ Face & Body in het wit aan te breken, maar na afloop was het iets teveel van het goede. Geen zorgen, want de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain neutraliseerde dit, bakte het royaal af met de talkpoeder van de Kruidvat en om zijn strakke jukbeenderen te creëren contourde ik met het NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette de boel in vorm.

Marilyn Manson inspired makeup

Het is een favoriete combinatie van mij, want blauwe oogschaduw met een paarse lipstick, gewaagd! Met de Wet ’n Wild Lipstick in Sugar Plum Fairy zette ik het begin erop, maar de tint was iets te fel, vandaar dat ik het wat donkerder en mysterieuzer maakte met de Wet ’n Wild lipstick Cherry Bomb. Jongens, had ik maar een grill, helaas moest ik de mijne voor nu even knutselen van aluminiumfolie.

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Marilyn Manson inspired makeup

Eens in de zoveel tijd luister ik zijn muzieknummers op repeat, helemaal nadat ik spotte dat hij in november een nieuwe track had gereleased waarin Johnny Depp een rolletje speelde. Opnieuw gruwelijke make-up looks en besloot een oud favoriet nieuw leven in te blazen, maar stay tuned, want in het nieuwe jaar heb ik wat leuks voor jou in petto.

Ben jij bekend met Marilyn Manson? En wat is jouw favo nummer van hem?


3 Comments

 • Jessica J.

  09/12/2017

  Holy shit, zo goed gelukt! Ik herkende hem meteen!

  Reply
 • Jeroen.

  09/12/2017

  Deze look is heel goed nagemaakt!
  Ha, ook die tanden.
  Vooral mooie lippen!

  Reply
 • Irma

  10/12/2017

  No doubt dat dit Marilyn Manson is!
  Ik ben heel benieuwd wat je volgend jaar voor ons in petto hebt! :)

  Reply

Geef een reactie