Last week, I was thankful for.. #184

Van die dagen dat je nonstop aan het werk bent, maar het is allemaal voor een goed doel, aangezien je Koning met de feestdagen lekker kan genieten van haar kerstvakantie. Vooruitwerken qua make-up looks, artikelen december, maar ook januari en vooruit filmen met tutorials, looks en nog meer video’s die ook in het nieuwe jaar zullen verschijnen. Ondertussen begint het huis gezelliger eruit te zien door de kerstversiering, hielpen wij bij Naab op school met het optuigen van de kerstboom en kleurde Nederland wit onder een deken van sneeuw! Good day thankful 184!

thankful 184

De hysterische kerstboom uit Naab haar klas!

Victory Monday – Lil Peep – vooruitwerken – Utopia – mandarijnen – maken van vele cut crease – 4 Non Blondes – Oh, wat een jaar met Jeroen van Koningsbrugge – Sky Radio Christmas – vooruitwerken voor kerst – Mom’s homemade kaaskoekjes met komijn – Shameless – onze kerstboom – mijn aanmelding bij Kunst Route Lelystad verlengd voor een nieuw jaar! – onze adventskalender met chocola – de reality serie van Barbie – Audioslave – afwerken van schilderijen – fotograferen van nieuwe producten –  Mom’s homemade worteltjestaart – nieuwe nummer van G-Eazy – helpen bij Naab in de klas om het kerstproof te maken – Expeditie Robinson – Wham – Kit Kat cheesecake – lakken van mijn schilderijen – Machine Gun Kelly – groene thee – de nieuwe Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette – Nederland die wit kleurt vanwege de sneeuwval – G-Eazy Mom die één van mijn kettingen draagt!(=deze week in mijn Etsy shop verkrijgbaar!) – kerstversiering thuis – inkopen doen voor de food shoplog met Naab – spotten van een halve citroenmaan (=mijn favoriete maan!) – wakker worden met een goed pak sneeuw buiten – de spotten kerstversiering bij anderen – hoop hebben op een witte kerst – drankjes doen met Naab – documentaires kijken – luie zondag – Sunday Night Football.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Anita

  12/12/2017

  Ha Ha, wat een hilarische kerstboom, die kinderen vinden hem zeker prachtig.
  Ik vind ‘m zelfs erg mooi!

  Reply
 • Irma

  12/12/2017

  Ik heb de ketting in je Etsy shop al gespot! Heel gaaf!
  Telkens een nieuw project aanpakken en er dan volledig voor gaan. LOVE IT.

  Reply

Geef een reactie