Urban Decay Vice Lipstick Backtalk en Disturbed!

Gaan we met de feestdagen voor een uitdagende kleur? Of houden we het vrij ingetogen met iets zoetsappig? Geen zorgen, want met de uitgebreide collectie van de Urban Decay Vice lipsticks zit jij goed! Ontmoet vandaag de Urban Decay Vice Lipstick Backtalk en een tegenovergestelde kleur daarvan, namelijk Urban Decay Vice Lipstick Disturbed!

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Bij het zien van het persbericht was ik al razend enthousiast over de geweldige verpakkingen, maar eenmaal op het Urban Decay event wist ik het zeker, ik was verkocht! Een shotgun patroon in een stoere chroom kleur waarin het logo in de dop is gegraveerd en de naam van het merk in de zijkant. De onderkant van de lipstick zelf is lichtgoud, waar ook de namen van de lipstick zelf worden vermeldt. Wist je dat Urban Decay dierproefvrij is?

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

De Vice lipsticks staan bekend om hun diversiteit qua kleur, want ook vandaag gaat het om twee uiterste van elkaar, terwijl je ook de kant van Firebird op kunt gaan of juist voor Voodoo die binnenkort op mijn blog zal verschijnen. Daarnaast hebben ze verschillende finishes, van matte tot aan metallic, maar ook zoals Backtalk en Disturbed zijn comfort matte.

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

De swatches van links naar rechts:
Backtalk = Oudroze met een koele ondertoon, semi-mat
Disturbed = Een donkere bloedrode berry tint, semi-mat

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick BacktalkHier heb ik wel wat talkpoeder eroverheen gedept om het matter te krijgen, maar alsnog behoud je toch de gorgeous glow!

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Ondanks dat Backtalk een aanwezige kleur bevat is het heel natuurlijk op de lippen, een my-lips-but-better-lipstick. Ideaal voor dagelijkse activiteiten, voor naar het werk/school, maar ook leuk om te combineren met iets extravagants op de oogleden. Ze bevatten beide niet echt een geur, ruiken meer naar een normale lipstick.

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Disturbed is donker, voor de daredevils, maar ook uiterst geschikt voor de avonduren of als je gewend bent om gekleurde lipsticks te dragen. Denk aan de sensuele pin up look of een bold make-up look. Een donkere bramen kleur maar je bespeurt er ook een bloedrode tint in.

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

De formule is vrij exclusief, heel romig, maar behoudt zijn longlasting zeker! Een drankje geeft nauwelijks schade, bij een hapje moet je de binnenkant wat bij stippen, maar een maaltijd vraagt wel om een redo. Het droogt mijn lippen niet uit, zijn inderdaad mat, maar ik mat ze vaak nog extra af met wat talkpoeder.

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk

Zelf ben ik zeer te spreken over de Urban Decay Vice Lipsticks en dat geldt ook voor Naab! Nadat we het UD evenement hadden bezocht hebben we meerdere kleuren aangeschaft, omdat ze gorgeous zijn op de lippen, maar ook van goede kwaliteit zijn. Daarnaast is er voor ieders wil wat! Sinds kort heeft Urban Decay ook een Nederlandse webshop waar je het gehele UD assortiment kunt aanschaffen, maar het is ook mogelijk om gratis te retouren én bij een bestendiging van €30+ heb je een gratis verzending!

De Urban Decay Vice Lipstick Backtalk en de Urban Decay Vice Lipstick Disturbed zijn online verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van Urban Decay, maar natuurlijk ook nog steeds bij de ICI Paris XL voor €19,50 per stuk.

Heb jij een Urban Decay Vice Lipstick? En welke kleur wil jij nog graag aanschaffen?


2 Comments

 • femketje

  15/12/2017

  die donkere is echt vampy :D

  Reply
 • Elly

  17/12/2017

  Wat een mooie kleuren van Urban Decay zo warm.

  Reply

Geef een reactie