Natti Natasha Meets Cynthia!

Een geboren zangeres kun je de Spaanse zangeres noemen, aangezien zij al vanaf jongs af aan bezig was met het opbouwen van haar muziekcarriere. Samen schoot zij met Ozuna door het dak heen met nieuwe records op hun nummer Criminal! Een prachtige dame met klassieke make-up looks en een unieke style, Natti Natasha Meets Cynthia!

Natti Natasha make-up

De laatste tijd ben ik niet meer zo van de oogschaduwbasis, aangezien de mijne bijna op is en het resultaat mooier is zonder, vandaar dat ik mijn wenkbrauwen na de Max Factor Smooth Miracle Primer erop zette met de INGLOT Eyeshadow 342. Deze corrigeerde ik royaal met de NYX Mineral Foundation Stick in Light, blendde dit naar beneden over mijn oogleden en fixeerde de foundation onder mijn wenkbrauw met de Makeup Obsession Eyeshadow Pearl.

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Pearl trok ik door in de arcadeboog waar ik met Velvet Revolver uit de Too Faced Natural Eye Palette de schaduw erin terug begon te blenden, zodat ik het nog meer kon accentueren met Sexpresso. Voor het schattige shimmertje op de oogleden maakte ik Angelfire uit de Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette vloeibaar met de KIKO Mixing Solution.

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Luchtig wat van de donkerbruine Sexpresso onder de ogen, de waterlijn accentueren en opnieuw Angelfire in de ooghoeken voor de subtiele pop of glitter. Een sensuele winged eyeliner die ik creëerde met de NYX Liquid Liner in het zwart, wimpers krullen, zodat ik ze kon voorzien van de Urban Decay Troublemaker Mascara en een stel nepwimpers in de naam Sultry van de Primark die ik vast lijmde met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Natti Natasha make-up

Voor het gezicht hield ik het vrij neutraal door mijn oneffenheden uit te wissen met de Max Factor Miracle Match Foundation in Warm Almond. Concealen onder de ogen en highlighten op mijn kaaklijn, neusbrug, kin en voorhoofd met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain om het vervolgens royaal af te poederen met de Kruidvat talkpoeder. Een aanwezige contour zette ik erop met de NYX Professional Makeup Love Contours All Palette en ging voor de NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Blush Palette voor de kleur op mijn wangen.

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Serieus guys, dit is en blijft een probleem bij mij, namelijk het bepalen van de lipkleur! Het is ontzettend lastig, omdat ik zoveel neutrale tinten in mijn collectie heb met een rozige ondertoon of juist te warm, waardoor het een moeilijke match is om te vinden met de tinten die men draagt. Gelukkig had ik een huidkleurige lipgloss van BeeBee bij de hand, namelijk de Mattique Hybrid Lip Gloss in 01. O ja, een subtiel vleugje van de Sleek Solstice Highlighting Palette gecombineerd van de roze highlighter uit de Love Contours All Palette van NYX Professional Makeup.

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Natti Natasha make-up

Ondanks dat ik geen Spaans spreek, probeer ik mee te blèren met de tekst, aangezien het zo lekker catchy is! Het is zo’n make-up look die geschikt is voor elke gelegenheid, zowel de dag- als avonduren, feestjes of als het wat netter moet zijn voor bijvoorbeeld naar het werk. Je kunt je creativiteit erin kwijt door het wat speelser te maken met kleur of een andere tint lipstick!

Ben jij bekend met het nummer? En kon jij Natti Natasha al?


2 Comments

 • Jeroen.

  16/12/2017

  Had nog nooit van haar gehoord, heb haar even opgezocht en Hey….lookalike here.

  Reply
 • Irma

  17/12/2017

  Mooi!
  Perfecte look die eigenlijk altijd wel kan :)

  Reply

Geef een reactie