Last week, I was thankful for.. #185

Wat keek ik uit naar deze week! De maandag trapten wij af met een dagje kerstinkopen doen in Amsterdam met een schitterend witte omgeving, maar bij thuiskomst begon het pas écht te sneeuwen! Daarnaast ontving ik goed nieuws vanuit de NFL, aangezien Rodgers terug mocht keren nadat hij geblesseerd raakte en lanceerde mijn favoriete rapper in de rap game zijn album, namelijk G-Eazy. Hello thankful 185! 

thankful 185

Victory Monday – een dik pak sneeuw – Amsterdam in het wit zien – tomaatbrood met pesto en mozzarella – vrije maandag – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – bezoeken van oud Amsterdam – publiceren van mijn eerste pendant in mijn Etsy shop– bezoeken van een oud winkeltje waar wij vroeger altijd kwamen met het gezin – G-Eazy – Starbucks frappuccino mocha – in de kerst make-up! – organiseren + opruimen van mijn schilderplekken – maken van origami – Aaron Rodgers die terugkeert in de NFL na zijn injury – Mom’s homemade erwtensoep – vooruitwerken – kerstversiering in huis – Utopia – Nothing But Thieves – kerstinkopen doen in onze hoofdstad – werken aan mijn persoonlijke expositie – pailletten jurkjes – lakken van nieuwe schilderijen – Natti Natasha – bezoeken van kerstshows – schilderen – Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette – het verkopen van mijn eerste pendant! – de kerstboom op de Dam – filmen met Naab voor de kerstdagen – Mom’s homemade brownies met karamel en ganache – de release van The Beautiful and the Damned van G-Eazy – Mom die de kerstboom afmaakte! – drankje doen met broeders – uitkijken naar Sunday Night Football – 24Kitchen – nieuwe nummer van Machine Gun Kelly – homemade sushi – lazy Sunday – de open haard.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hadden jullie ook sneeuw?


2 Comments

 • Jessica J.

  20/12/2017

  Van snuffelen bij Lush word ik ook altijd gelukkig! En ohhh, ik heb net parfum besteld gemaakt van de kerstboom op de Dam. Ik ben zo benieuwd. ♥

  Reply
 • Lidia

  20/12/2017

  Elke keer zo een prachtige lijst en erwtensoep daar ben ik dol op dat is het gene wat de winter weer een beetje warm maakt.

  Reply

Geef een reactie