Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta!

Met de feestdagen in het vooruitzicht willen we graag wat meer tijd aan ons uiterlijk besteden, want we plannen de feestelijke outfits als sinds de zomervakantie, make-up looks worden weken van te voren uitgeprobeerd en tanden moeten wat tinten witter. Gelukkig hebben we daarvoor een oplossing, de Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta! 

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Onze tanden strijden hard tegen gaatjes, tandplak en al die andere rotzooi in verband met de vele suikers, maar denk ook aan de zurige dingen en natuurlijk frisdrank. Zelf ben ik niet van plan om afscheid te nemen van mijn cola, vandaar dat ik extra aandacht aan ze besteed door middel van de juiste mondverzorging.

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Een verfrissende witte verpakking met enkele blauwe kleuraccenten zoals ik gewend ben van Sensodyne, aangezien het niet de eerste keer is dat ik het merk uitprobeer. In het verleden heb ikzelf zo’n tandpasta gehad en dit beviel mij uiterst goed, waardoor mijn nieuwsgierigheid was gewerkt voor een nieuwe variant! Helaas kon ik niet vinden of ze dierproefvrij zijn, omdat er verschillende verhalen over rondgaan, maar zodra ik meer informatie heb vergaard zal ik het aanpassen!

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Je kunt last hebben van aanslag door middel van koffie, thee, etc, maar vaak is de reden van gele tanden dat ze dunner zijn geworden en doorzichtig, waardoor ze geler lijken. Zodra je dit gaat opbouwen door middel van de tandpasta worden je tanden sterker en weer witter!

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

In het begin moest ik even wennen aan de verfrissende peppermint smaak die enorm aanwezig is, maar zelf gaat mijn voorkeur daar naar uit. Zoals jullie weten poets ik daarnaast ook nog een keer met kokosolie, maar de combinatie ervan was geen succes, omdat de Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta een laagje achterlaat ter bescherming van. Voor de review besloot ik ermee te stoppen en hield het bij de tandpasta alleen.

Inmiddels is de kokosolie verleden tijd en heb ik dit al weken niet meer gebruikt! Meestal kreeg ik na een week ontzettend last van mijn tanden, maar nog steeds heb ik de bescherming door de Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta! Weet je hoe een pak van mijn hart dit is?

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta

Over de tandenborstel ben ik ook zeer te spreken, omdat je vanwege de lange haren overal goed bijkomt. Het gaat om een zachte variant, maar wel met stevige haren en de juiste flexibiliteit. Ze worden inderdaad witter, niet Hollywood wit, juist op een natuurlijke manier en dat zonder waterstofperiode of het schuren van je opperlaag!

De Sensodyne Proglasur Strong & White Tandpasta is o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €4,99, waar zij trouwens ook de tandenborstels van het merk verkopen!

Maak jij gebruik van Sensodyne?


2 Comments

  • Jesse

    22/12/2017

    Fijn om te weten dat het werkt wat deze tandpasta belooft, want vaak koop je een duur merk en dan kan je wachten en poetsen tot je een ons weegt.

    Reply

Geef een reactie