Serious Request 2017 Meets Cynthia.

Van die dagen dat je alleen maar op de bank hangt, want verder dan het Glazen Huis zal je niet komen. De gezelligheid in het huis, de leuke muzieknummers die worden gedraaid en dat allemaal voor een goed doel. Helaas heeft niet iedereen de mogelijkheid om tijd te spenderen met familieleden en daarvoor zetten zij zich in, Serious Request Meets Cynthia!

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Voordat ik met mijn blog begon keek ik trouw elk jaar naar Serious Request, maar toen ik eenmaal van start ging met mijn eigen website besloot ik elk Glazen Huis te promoten door middel van een artikel of een bijpassende make-up look om men bewust te maken van het goede doel waar op dit moment keihard voor wordt gestreden!

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Het doel van dit jaar is namelijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen door middel van het organiseren van acties, donaties en meer voor meer dan vier miljoen familieleden die uit elkaar zijn getrokken door middel van een ramp of conflict. Met Serious Request 2017 proberen zij met het ingezamelde geld zoveel mogelijk gezinnen weer met elkaar te herenigen!

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Dit jaar staan er weer drie gloednieuwe DJ’s in, waaronder een oud-bekende, namelijk Domien Verschuren. Vorig jaar nam hij ook al deel aan de actie en wordt vergezeld door partner in crime Sander Hoogendoorn en weer een dame, namelijk Angelique Houtveen! Weet je wat ik mij trouwens weleens afvraag, stel je voor, ze raken de sleutel kwijt. En dan? Of deze breekt af tijdens het openen van de deur? Nachtmerrie! Gelukkig hebben we daarvoor de handige mannen van Slotenmaker 365 Amsterdam die binnen 30 minuten bij jou zijn!

Serious Request 2017

Natuurlijk kan jij ook doneren door middel van een plaat aan te vragen voor een leuk bedrag, het versturen van een SMS naar 3333, maar ook met social media! Het is ook mogelijk om een eigen actie te starten, deel te nemen aan de gave items die worden geveild bij de veiling en veel meer! Check trouwens ook de webshop voor toffe items van #SR17 zelf!

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Serious Request 2017

Vergeet niet om te kijken of er mensen in jouw omgeving/stad een actie hebben georganiseerd, want in sommige supermarkten kun je ook jouw flessenbon inleveren, muntgeld doneren, iemand steunen in een actie door middel van doneren en nog maar op. De acties op deel te nemen en men te helpen is enorm groot en elke euro telt! Vergeet niet om ook live mee te kijken naar het Glazen huis, dat is namelijk mogelijk via hun website of de televisie.

Heb jij al gedoneerd? En kijk jij ook Serious Request?


5 Comments

 • femketje

  23/12/2017

  love deze kleurencombinatie ;D

  Reply
 • Lidia

  23/12/2017

  wij zijn hier verslaafd aan Serious Request, lekker luieren op de bank en kijken echt kerst vakantie.
  En je look is helemaal in de kleuren van dit jaar.

  Reply
 • Irma

  23/12/2017

  Aah altijd belangrijk om hier aandacht aan te besteden!
  Hopelijk halen ze weer een onwijs groot bedrag op!

  Reply

Geef een reactie