Last week, I was thankful for.. #186

Ja, ik heb weinig daglicht gezien, want het enige licht wat ik zag was mijn beeldscherm. De afgelopen twee weken ben ik druk bezig geweest met het vooruitwerken met de video’s, artikelen, alles behind the scenes en meer, zodat ik kan genieten van twee welverdiende weken kerstvakantie! Ondertussen begon het Glazen Huis, ruimde ik samen met jou mijn make-up stash meerdere malen op en genoot ik van de tijd naar kerst toe! Good day thankful 186!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Bastille vooruitwerken met de video’s – begin van Serious Request – Pringles met zout en azijn – kerstcadeautjes die nog op tijd binnenkwamen! – afronden van to do lists – AMSR – G-Eazy – uitzoeken van foto’s van vroeger – de hilarische video met Naab – terugblikken op het jaar – Utopia – aan de slag met mijn persoonlijke expositie – Kit Kat Cheesecake – bezig met mijn nieuwe kunst project voor 2018 – Mom’s homemade karamelsaus – Serious Request – mistige dagen – drankje doen met Naab – livestream van MinxLaura123 rondbrengen van kerstkaarten – Expeditie Robinson – Mom’s homemade brownies – Machine Gun Kelly – kerstmuziek – Kinder Bueno – laatste inkopen doen voor de kerstdagen – het maken van smoothies – de open haard – live mijn make-up stash opruimen met jullie! – uitmesten van mijn make-up stash – ID TV – het maken van de laatste kerstlooks – terugblikken in de Meets Cynthia & FOTD’s – inplannen van het laatste artikel voor mijn vakantie – kersttradities -meerdere livestreams deze week – inpakken van de kerstcadeaus – Saturday Night Football – het begin van mijn vakantie – schoonmaken van mijn kamer – kerstmuziek – mijn persoonlijke video – wassen van mijn make-up kwasten – iets afstrepen van mijn bucketlist – Mom’s homemade pasta met spinazie – nieuwe DIY’s onder de knie krijgen – self tanning – chocolade toffees – kerstlampjes bekijken in de buurt – lakken van mijn nagels – kerstavond!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw eerste kerstdag?


4 Comments

 • Irma

  25/12/2017

  Wat een goede week!
  Ik heb heel erg genoten van je livestream!

  Reply
  • CynthiaKoning

   29/12/2017

   Aaaah, superlief van je! Ja, ik vond het ook écht weer gezellig!

   Reply
 • Elly

  26/12/2017

  Weer zo een prachtige lijst en ik heb genoten van je familiekiekjes!

  Reply

Geef een reactie