Merry Christmas dolls!

De dag waar ik al maanden naar uitkijk is aangebroken! De dag dat je ongegeneerd uren in de make-up mag spenderen om er op je mooist uit te zien, natuurlijk in de outfit die je al een geruime tijd aan het plannen bent en jezelf behangen met de grootste sieraden uit jouw collectie. De dag met de lekkerste gerechten op tafel, die je natuurlijk ook doorbrengt met de mensen die jij graag om je heen hebt, want het is kerst!

Merry Christmas

Met de stormachtige geluiden van het weer op de achtergrond, de warmte van de kachel of open haard en de sfeer gevende lampjes in de kerstversiering. Ja, dit is genieten! Omringd met mensen die je lief hebt, tijd om herinneringen op te halen en het jaar door te nemen. Laten we de bonbons erbij niet vergeten inclusief een zalig drankje, wat kerstmuziek en kerstfilms! O ja, het gourmetstel mag niet ontbreken, haha!

Vandaag doen wij het lekker rustig aan, voornamelijk eten en er mooi uitzien staat op mijn planning! Geen zorgen, ik laat je niet in de kou staan, want de eerste kerstdag zal ik namelijk deels vastleggen op camera door middel van Snapchat (@Queenkingg), maar ook gewoon Instagram!

Ik wens jou en jouw familieleden, geliefden en vrienden twee geweldige dagen toe, mag je mooie cadeaus ontvangen, veel liefde en gezelligheid! Maak mij trots, eet veel!


9 Comments

 • femketje

  25/12/2017

  Merry xmas gorgeous! ♡

  Reply
 • Irma

  25/12/2017

  Fijne Kerst Cynth!
  Geniet ervan ♡

  Reply
  • CynthiaKoning

   29/12/2017

   Dankjewel dame! Ik heb écht genoten! Fijne jaarwisseling!

   Reply
 • Jeroen.

  26/12/2017

  MERRY CHRISTMAS!!!!!

  Reply
 • Anita

  26/12/2017

  Fijne kerst met je familie.

  Reply
 • Mellody

  26/12/2017

  Je kan trots op mij zijn want ik heb me tonnetje rond gegeten. 8-)))

  Reply

Geef een reactie