Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock!

De decembermaand vraagt  altijd om een aantal dingen, waaronder goed eten, gezelligheid en glitters! Gelukkig heeft Urban Decay onze gebeden gehoord, aangezien zij in hun nieuwe limited edition collectie genaamd Heavy Metal een gorgeous glitter liner hebben, namelijk de Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock!

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

GLITTERS. GLITTERS. EN NOG EENS GLITTERS, AAAH! Kijk hoe gorgeous! Een redelijk stevige verpakking, vrij groot ook voor een glitter eyeliner. Een transparante huls zodat je Punk Rock goed kunt bewonderen inclusief een zilveren dop en grijze accenten erop. Het kwastje is stevig en redelijk dun, waardoor je precies te werk uit gaan. Wist je trouwens dat Urban Decay dierproefvrij is?!

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

De gehele Heavy Metals collectie is uniek, aangezien zij ook al een palette uitbrachten met compleet nieuwe oogschaduws die zij nog niet in hun assortiment hadden, is ook dit een luxe pareltje. Het heeft een bruine ondertoon en desondanks ik het over een paarse oogschaduw heen depte zag je het niet, met een mengsel van paarse, blauwe, groene en oranje glitters.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk RockZowel onder de ogen als boven de koper cut crease.

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Geen alcohol waas die je ogen doen tranen, geen trekkerige huid tijdens het aanbrengen of daarna, maar een royale dot aan glitters onder de ogen. Zelf trok ik nog een lijn boven mijn cut crease om deze meer te benadrukken en dat verliep zo smooth! Het kwastje is flinterdun, waardoor je dit soort dingen met gemak kunt doen!

Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock

Na een aantal uur spotte ik de glitters op mijn oogleden, niet op mijn wangen, YEEE! Het viel mij ook op dat het nog steeds dezelfde structuur was, de lijm als het ware was niet gaan uitharden tot een vieze korst wat je meestal hebt bij glitter eyeliners. Wat een pak van mijn hart! Sowieso ben ik dol op glitter liners, vooral rondom dit tijdstip van het jaar, maar ook om de boel op te vrolijken!

De Urban Decay Heavy Metal Glitter Eyeliner Punk Rock is verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van Urban Decay die zij een tijdje terug hebben gelanceerd, maar ook nog steeds in de schappen van de ICI PARIS XL voor €21,00.

Heb jij een glitter eyeliner van Urban Decay?


3 Comments

 • femketje

  26/12/2017

  oehh yaaaas, love die glitterliners ;D

  Reply
 • Jesse

  26/12/2017

  Jammer, dat ik deze niet had gevraagd voor kerst!

  Reply

Geef een reactie