Kerstmis 2017 Meets Cynthia.

Wakker worden met de geur van kaneel, aangezien mijn Mom al druk bezig was met het bakken van allerlei lekkernij. Voordat ik het wist zat ik deels in de make-up, schoof een zalig kerstontbijt naar binnen, pakten samen met la familia de kerstcadeaus uit om vervolgens mijn make-up look te vervolgen, want speciaal voor kerst had ik mij weer extra opgedoft! Kerstmis 2017 Meets Cynthia!

kerstmis 2017

De eerste kerstdag kon je mij volgen via Snapchat en Instagram waar ik grotendeels liet zien wat ik at, aangezien ik dat de hele dag aan het doen was, want ik wilde mijn eerste kerstdag met jou delen. Omdat ik niet vlog en ook niet van plan ben met de feestdagen, aangezien deze van het gezin en mij zijn, kon ik het zo compenseren om kleine dingetjes te laten zien door middel van foto’s!

kerstmis 2017

Gehuld in een smaragdgroene pailletten jurk besloot ik voor een kerstlook te gaan die ik al eerder deze maand had gemaakt, namelijk de donkergroene ooglook met een subtiel glittertje op de oogleden. Geen primers, omdat ik op dit moment het resultaat zonder meer kan waarderen, maar wel een gezichtsprimer, namelijk de Max Factor Smooth Miracle Primer.

kerstmis 2017

kerstmis 2017

kerstmis 2017

Voordat ik het wist vulde ik mijn wenkbrauwen in met de INGLOT Eyeshadow 342, corrigeerde de lijnen met de NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light en gaf ze nog wat extra definitie met de NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara. Op het wenkbrauwbot met Pearl van Makeup Obsession tot ver in de arcadeboog waar ik aftrapte met de NYX Professional Makeup Jumbo Pencil in Rocky Mountain Green.

kerstmis 2017

kerstmis 2017

kerstmis 2017

Vanwege de groene basis zal de Morphe Brushes 35B Palette nog meer knallen! Als eerst bouwde ik met de algen kleur een subtiele tint op in de crease gevolgd door de kerstboomgroen uit dezelfde palette en haalde deze door op het ooglid en onder het oog. Intens, mysterieus en veel accentueren, zodat we de make-up look konden aftoppen met de ColourPop Super Shock Cheek in Perilune. Voor mijn ooghoeken moest ik mijn brein laten kraken, want ik haalde een vleugje van de KIKO Eyeshadow 09 eroverheen gevolgd met Perilune en wat van de kerstboomgroen voor de juiste diepte in de ooglook. O ja, ook wat van de KIKO oogschaduw op het wenkbrauwbot!

kerstmis 2017

Met een zwart oogpotlood van TEEEZ op de waterlijn, goed tussen de wimpers, zodat ik het onder mijn oog kon verder smudgen met een hint van zwarte oogschaduw uit de palette. Zowel wat van het zwart als de donkergroen voor wat meer kracht op de buitenste ooghoeken + onder de ogen. Wimpers krullen, Urban Decay Troublemaker Mascara zigzaggend eroverheen en de Primark nepwimpers Sultry vastplakken met de DUO Lash Glue in Dark-Tone!

kerstmis 2017

kerstmis 2017

kerstmis 2017

Tijd om de make-up look tot zijn eind te brengen met de Max Factor Miracle Match Foundation in Warm Almond, daaroverheen de L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain om de boel te camoufleren, waaronder mijn wallen en royaal af te poederen met de talkpoeder van de Kruidvat. Subtiel contouren met de NYX Professional Makeup Love Contours All Palette en een vleugje abrikooskleurige blush voor op de appels van mijn wangen met de NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Blush Palette. Highlighter? Natuurlijk de Sleek Solstice Highlighting Palette + wat van Perilune!

kerstmis 2017

kerstmis 2017

kerstmis 2017

Vers onder de boom vandaan, de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Mannequin op de lippen om de rest van mijn verschijning compleet te maken met een setje parel oorbellen van de SIX. Opgestoken manen met een schattig vlechtje aan de bovenkant en geen schoenen, maar crocs, haha! Jammer dat het alweer voorbij is, maar ik heb écht genoten!

Hoe waren jouw kerstdagen? En hoe zag jij eruit?


3 Comments

 • femketje

  30/12/2017

  love deze look, dat groen staat je gorgeous :D

  Reply
 • Petra

  30/12/2017

  Waauwie, die groene kleur <3
  En ook je jurkje is supermooi!
  Fijn eindejaar x

  Reply
 • Irma

  01/01/2018

  Love love love je jurk en je make-up!
  You look stun!

  Reply

Geef een reactie