De beste wensen!

Met een schaar in de ene hand en de 100.000 klapper in de ander sta ik exact nu buiten om mijn mat uit te gaan rollen, het touwtje door te knippen, deze vervolgens aan te steken om te gaan genieten van de geur van vuurwerk, want het is namelijk 2018! Hallo nieuw jaar, hallo nieuwe kansen en hallo nieuwe ervaringen die wij gaan opdoen!

de beste wensen

Laten we snel even terugblikken op 2017, want dat was mij toch een jaartje wel. Het begin verliep wat stroef, maar voordat we het wisten stond mijn eerste eBook online, haalde we 10.000 views op de interactieve horror film en knalden we tijdens de vijfde editie van de #48UURLIVE! Hierna ging het in een stroomversnelling qua creativiteit, van de vele artistieke make-up looks tot aan mijn Halloween looks en mijn eerste kunstexpositie. WAUW.

Als ik terugblik ben ik tevreden hoe bepaalde zaken zijn verlopen en afgelopen. Het was een jaar van afsluiten en het openen van nieuwe deuren en HOE. Ontzettend trots hoe mijn kunst carrière in de lift zit en dit ben ik ook van plan om voort te zetten in 2018. Stay tuned, want binnenkort kun jij mijn kunst workshops gaan joinen! YEEE! 

Ik wens jou en jouw familieleden, geliefden en vrienden een heel kleurrijk en creatief jaar toe, met ontzettend veel geluk en liefde, maar ook een goede gezondheid! De beste wensen dolls, maak 2018 jouw jaar! Maak je dromen waar. <3


12 Comments

 • femketje

  01/01/2018

  Happy 2018 :D

  Reply
 • Irma

  01/01/2018

  Happy New Year hun!
  Wat AWESOME dat je kunstworkshops gaat geven!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/01/2018

   De beste wensen dame! AAAHHHHH, dankjewel! Ben er zo blij mee, YEEE!

   Reply
 • Mellody

  01/01/2018

  Ik wens jou een heel gezond en creatief jaar toe!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/01/2018

   Dankjewel doll! De beste wensen, jij ook een heel gelukkig, gezond en een artistiek jaar toegewenst! <3

   Reply
 • Thomasxx

  01/01/2018

  HAPPY NEW YEAR, DARLING!!!!!
  LET IT BE A VERY CREATIVE ONE.
  XXXXxxxxXXXX

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/01/2018

   YAAAS BABY! De beste wensen doll! Op een mooi creatief jaar, yeeee!

   Reply
 • Anita

  01/01/2018

  Gelukkig Nieuwjaar xx.

  Reply
 • Jeroen

  01/01/2018

  Jij ook een heel gelukkig, kleurrijk, gezond en liefdevol 2018 toegewenst!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/01/2018

   Dankjewel lieverd! Jij ook een heel mooi 2018 met een goede gezondheid, lekker veel eten, mooie make-up producten en natuurlijk veel liefde! <3

   Reply

Geef een reactie