VIDEO: Food shoplog met Naab!

Kunnen we het een food shoplog noemen? Het is meer eten uitproberen, onzin uitkramen en er vervolgens ongegeneerd om lachen, hahaha! Speciaal voor de feestdagen trommelde ik mijn zus op om samen een hilarische video op te nemen, natuurlijk in de kerstsferen met feestelijke outfitjes en schitterende make-up looks! Ben jij klaar voor een food shoplog zonder grenzen?

food shoplog

We besloten dit jaar om geen Amerikaanse items te halen, aangezien de vorige keer het niet goed was bevallen, maar ook omdat vele items oud waren. Daarnaast hebben we meerdere keren gehad dat de bestelling niet compleet was, waardoor we gewoon onze eigen winkels in doken, waaronder de Albert Heijn, Aldi, Boni en Lidl!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Weet je hoe lekker het is om toastjes te eten? Ik leef ervoor, vooral met kipkerrie, niet de tonijnsalade. Jongens, was vies, oh! Ga je nog boodschappen doen voor de jaarwisseling? Haal sowieso de chocoladeballen van de Aldi en als je daar toch bent en je houdt van toffees, neem die gouden even mee! Ben je dol op hartige hapjes? Amusecups met kipkerrie salade, bacon met ei salade of prei met ham salade. #Hetgoedeleven!

Ben jij bekend met de items uit de food shoplog? En welke is jouw favoriet? Trouwens, laat mij ook even weten wat wij voor de jaarwisseling moeten aanschaffen!


2 Comments

 • Cissy

  07/01/2018

  Jawel sam je at ze wel! Ze lagen altijd op tafel heerlijk die toffees

  Reply
  • Cissy

   07/01/2018

   Atans dat is wat ik me kan herinneren haha

   Reply

Geef een reactie