Last week, I was thankful for.. #187

Maandag aftrappen met een zalig kerstontbijt gevolgd door het uitpakken van kerstcadeaus, mijzelf hullen in één van de mooiste jurken in mijn collectie, er schitterend – letterlijk en figuurlijk – eruit zien om de middag te vervolgen met gezelligheid, nog meer hapjes en het avondmaal, gourmetten! Kerstfilms, la familia en food, wat wil je Koning nog meer? Elk jaar zeg ik het weer, maar dit was toch wel dé beste kerst tot nu toe! Dinsdag deden wij het dunnetjes over en eigenlijk bleven wij in de feestelijke sferen, omdat oud en nieuw al snel weer voor de deur stond. Vuurwerk halen, schilderen en nog meer kunst gerelateerde dingen, aangezien ik in 2018 begin met mijn eerste kunst workshops! Yep, ik ga workshops geven, maar eerst even 2017 gedag zeggen om 2018 in te springen! Good day thankful 187!

Thankful 187

Lakken van mijn nagels – Wham – kijken van The Nightmare Before Christmas – eerste kerstdag – Ferrero Rocher bonbons – gourmetten – kerstverlichting bekijken in Lelystad – G-Eazy – mijn kerstjurk – dehilarische kerstfoto van Naab en mij– uren spenderen op Pinterest – Shameless – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mannequin – Mom’s kaasplank(=zie foto!) – bezig met voorbereidingen voor mijn kunst workshops – op de valreep van 2018 wat zeikerds achterlaten – het maken van een nieuw logo voor QueenKingSFX– vuurwerk bestellen – Top2000 – geurkaarsen – drankje doen met mijn broeders – creëren van nieuwe schilderijen – maken van een nieuwe header voormijn Engels YouTube kanaal– GTA – het maken van mijn tweede schilderij voor mijn persoonlijke expositie – de kerst douchefoam van Rituals – Kinder Bueno – Utopia – chips met homemade dipsaus – de zalige kerstdagen – ijs met Mom’s homemade chocoladesaus en karamel – kijken van vele kerstfilms – organiseren van mijn kunst administratie – opruimen – het hebben van vakantie – sneeuw! – warme chocolademelk met slagroom – Toblerone –Bastille– afwerken van nieuwe schilderijen – toastjes – schema opstellen met de datums van mijn eerste online workshops – Dillon Francis – drankje doen met Naab – vuurwerk afsteken – in de glitter make-up voor de jaarwisseling – samenstellen van mijn flyer voor de acrylic pouring workshop – Paps homemade oliebollen – Sunday Night Football – de jaarwisseling!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw jaarwisseling?


2 Comments

 • Irma

  01/01/2018

  OH YEAH, én kerst én oud & nieuw!
  Ik ben blij om te horen dat je goede feestdagen hebt gehad!
  Ik heb ook genoten :)

  Reply
 • Jesse

  01/01/2018

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe dankbaar jij bent echt een genot om te zien vooral ook om de kleinste dingetjes!

  Reply

Geef een reactie