Urban Decay Vice Lipstick Voodoo!

Urban Decay pakte het groots aan met hun nieuwe Heavy Metal collectie, want niet alleen lanceerde zij een schitterende palette, letterlijk en figuurlijk, maar knalde zij ook met hun splinternieuwe glitter eyeliner. Maak vandaag kennis met een nieuwe parel, namelijk de extravagante Urban Decay Vice Lipstick Voodoo!

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Echt waar, ik gilde bijna van hysterie doordat zij een hele reeks aan kleurrijke lipsticks toevoegden en niet zomaar tinten. Nee, ze hebben o.a. een nieuwe metallic lila, een oudroze en groen in het metallic, maar ook de beruchte Voodoo! Nog steeds de stoere verpakking die de vorm hebben van een shotgun patroon met het logo van het merk royaal verdeeld over het product zelf.

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Deze kleur schreeuwt mijn naam, sowieso vind ik de naam Voodoo als wat hebben, ik denk dat wij het de komende periode gezellig gaan hebben, maar even terug naar de kleur. Uniek, verdacht en zeer verradelijk, want de intens donkerpaars met een hint van antraciet heeft een scheut aan roze/paarse glitters er doorheen gekregen.

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

De Urban Decay Vice Lipstick Voodoo is romig, een metallic lipstick, maar enorm creamy, heeft wel een zekere longlasting, kan een drankje met gemak hebben, een hapje wat minder. De lipstick staint namelijk niet, bevat inderdaad de grove glitters, deze voel je trouwens niet terug! Een heerlijke eyecatcher en ook nog eens dierproefvrij, aangezien Urban Decay niet op dieren test!

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Urban Decay Vice Lipstick Voodoo

Dit zijn gorgeous lipsticks die je in je collectie moet hebben, net zoals Firebird, helemaal als je van de wat gewaagde kleuren houdt. Doe je dat niet? Geen zorgen, want de Urban Decay Vice Lipstick collectie bestaat inmiddels uit zo’n 100 exemplaren, check bijvoorbeeld Backtalk of Disturbed!

De Urban Decay Vice Lipstick Voodoo is verkrijgbaar bij hun eigen Nederlandse webshop voor €19,50, maar ook verkopen zij nog steeds bij ICI PARIS XL!

Heb jij een Urban Decay Vice Lipstick? Of zou je er nog graag eentje willen?


3 Comments

 • femketje

  03/01/2018

  woah die is vampy AF :D

  Reply
 • Anita

  04/01/2018

  Wauw, wat een kleurtjes.. Love it.

  Reply
 • Jesse

  04/01/2018

  Is wel even wat anders dan ik gewend ben maar wel heel apart.

  Reply

Geef een reactie