VIDEO: Wenkbrauw tutorial 2018.

Wenkbrauwen, ze geven je gezicht een uitdrukking, waardoor je emoties meer kracht kunt bijzetten, maar het is lastig om ze in te vullen. Vooral als je een moeilijke haarkleur hebt en je wilt matchen. Gelukkig heb ik daarvoor een oplossing gevonden, namelijk oogschaduws! Een veel aangevraagde video, namelijk een wenkbrauw tutorial!

wenkbrauw tutorial

Door de jaren heen heb ik al heel wat wenkbrauwen gepasseerd! Van de boze bruine kijkers tot aan de strakke dunne streepjes, de wat wildere versies tot aan de nude varianten, maar de laatste jaar zit ik redelijk op de goede weg. Sinds halverwege 2017 bereikte ik de perfecte vorm, deze heb ik wat bijgeschaafd en nu ben ik zeer tevreden!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor mijn wenkbrauw tutorial heb gebruikt:
NYX Professional Makeup Born To Glow Primer
NYX Professional Makeup Proof It Waterproof Eyeshadow Primer
NYX Professional Makeup Mineral Foundation Stick Light
NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara Espresso
INGLOT Eyeshadow 342
Makeup Obsession Eyeshadow Pearl
ELF Angle Brush
Sigma Mrs. Bunny Kit Angle Brush

wenkbrauw tutorial

wenkbrauw tutorial

wenkbrauw tutorial

Houd rekening met jezelf! Wil je ze zo donker? Of liever lichter? Ga je wel of niet voor het straktrekken ervan? Dit kun jij zelf allemaal bepalen om tot jouw perfecte wenkbrauwen te komen! Experimenteer! Dit kan van product tot aan techniek zijn, maar blijf altijd bij jezelf.

Hoe vul jij je wenkbrauwen in? En vul je ze eigenlijk in?


2 Comments

 • Mariekke

  07/01/2018

  Gelukkig hier zat ik al een tijdje op te wachten want jou wenkbrauwen vind ik erg mooi:-))

  Reply
 • Lidia

  07/01/2018

  Wauwy, de laatste foto is echt een hele mooie look

  Reply

Geef een reactie