Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder!

Zodra je een lichte huid hebt of juist een hele donkere, een unieke ondertoon of meerdere, wordt het extreem lastig om de juiste foundation, concealer, bronzer en blush aan te schaffen. En wat dacht je van een gezichtspoeder? Gelukkig kwam daar snel verandering in met de Wet ’n Wild Coverall Pressed Powder!

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Wet ’n Wild staat bekend om hun eenvoudige verpakkingen, gewoon netjes, rechttoe-rechtaan, niet veel poespas, want bij hun draait het écht om het product zelf. Een glanzend zwarte layout met een transparante cirkel in de deksel waar jij jouw kleur kunt bezichtigen, maak kennis met Fair! Bij het openen van de poeder spot je een compact sponsje om het product mee aan te brengen, ideaal voor onderweg!

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Het is een vrij lichte kleur, maar verfrissend en bevat een subtiel geel ondertoontje. De structuur van de Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder is enorm creamy, totaal geen poederig effect, benadrukt geen donsharen, maar doet zijn werking qua afpoederen. De matte dekking is fantastisch, blijft ook gedurende dag mat, maar ik moet toegeven dat ik niet snel glim, aangezien ik een droge huid heb.

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Over het sponsje gesproken, weet je hoe amazing die is?! Ja, ik had het zelf ook niet verwacht, maar dankzij de compactheid daarvan creëer je een soort van airbrush effect! Heel zacht, pakt veel product op, waardoor je creasen kunt voorkomen en heeft een aardige dekking voor een gezichtspoeder. Trouwens, Wet ’n Wild is dierproefvrij!

Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder

Vanwege mijn lichte huidkleur gecombineerd met teveel geel en soms een beetje groen blijft het lastig om de juiste tint te pakken te krijgen, maar bij het uitproberen van de poeder was ik om. Perfecte dekking, lekker mat gedurende dag én ook nog eens matchen. O ja, soms in de zomer was ik zelfs te donker! Ja, dat mag in de krant!

De Wet ’n Wild CoverAll Pressed Powder in Fair is verkrijgbaar bij Boozyshop voor een spotprijsje, namelijk €1,99!

Ben jij bekend met Wet ’n Wild? En welke gezichtspoeder gebruik jij op dit moment?


2 Comments

 • Julia

  08/01/2018

  Halleluja, weer een nieuwe shop ontdekt dank u wel deze kon ik nog niet!

  Reply
 • Sonja

  08/01/2018

  Ik vind het fijn dat je er altijd bijzet als het dierproefvrij is want soms is het heel moeilijk om daar achter te komen.

  Reply

Geef een reactie