FOTD: The way I feel about January reflects in my makeup.

Nieuw jaar, nieuwe kansen, heerlijk! Helaas ervaar ik het persoonlijk minder, aangezien ik een gruwelijke hekel heb aan de eerste maand van het jaar, mede dankzij de voornemens die anderen zich opstellen. Daarnaast zijn de feestdagen voorbij, komt er een eind aan de NFL en moet ik dubbel zo hard afkicken, aangezien ik mijzelf niet kan onderdompelen in Halloween looks voor de oktobermaand of glitters voor december.. the way I feel about January reflects in my makeup look today!

zwarte make-up

zwarte make-up

FACE:
Max Factor Smooth Miracle Primer
Max Factor Miracle Match Foundation 45
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
Kruidvat Talkpoeder
NYX Professional Makeup Mineral Foundation Stick Light
NYX Professional Makeup Love Contours All Palette
Sleek Solstice Highlighting Palette

zwarte make-up

zwarte make-up

zwarte make-up

EYES:
NYX Professional Makeup Proof It Waterproof Eyeshadow Primer
NYX Professional Makeup Slide-On Pencil Gun Metal
NYX Professional Makeup Slide-On Pencil Platinum
NYX Professional Makeup Jumbo Pencil Milk

zwarte make-up

zwarte make-up

zwarte make-up
NYX Professional Makeup Pigment Black Pearl
NYX Professional Makeup Pigment Magnetic
NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara Expresso
W7 Up In Smoke Palette

zwarte make-up

zwarte make-up

zwarte make-up
Morphe Brushes 35B Palette
Bellàpierre Oogpotlood Zwart
Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara
Primark Nepwimpers Sultry + DUO Lash Glue Dark-Tone

zwarte make-up

zwarte make-up

zwarte make-up

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Weirdo

zwarte make-up

zwarte make-up

zwarte make-up

Meestal begin ik meteen met mijn wenkbrauwen, gevolgd door een foundation basis, maar dit keer besloot ik het roer om te gooien, aangezien het ook werkte bij mijn Mad Hatter make-up look toentertijd. Als eerst de brow, daarna mijn complete ooglook, kon de zwarte fall out met een handomdraai wegvegen en aan mijn foundation beginnen. Het zit er een stuk egaler op, vooral bij mijn lachrimpels en rondom mijn neus. Trouwens, lipstick zo donker als mijn ziel en de kleur van mijn toekomst die mijn haters graag voor mij zien. Wat een plaatje hé?

Een zwarte make-up look, ligt dat in jouw straatje? Alleen een zwarte lipstick?


2 Comments

 • Jeroen.

  09/01/2018

  Je hebt helemaal gelijk januari en februari zijn de slechtste maanden van het jaar, daarom heb ik nooit geen goede voorneemens want daar wordt je toch alleen maar depri van.
  Maar dat zie je niet aan je make up look die is echt flabbergasted.

  Reply
 • Anita

  09/01/2018

  Wij hebben hier in het zuiden nog Carnaval ..dus kom maar op met die mooie looks!!

  Reply

Geef een reactie