NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light!

Het is van deze tijd, want de drag queens zweren erbij, namelijk de foundations die verschijnen in sticks! Vele hebben een romige formule en een extreem goede dekking, bij die twee kenmerken heb je mij zeker, helemaal bij de gele ondertoon die ik spotte bij de NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light!

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

Een simpele stick in het zwart met witte accenten, waaronder de naam van het merk, maar ook dat het gaat om de kleur Light. Bij het openen van de dop zie je een dubbele seal zitten, hierdoor kun je voorkomen dat de foundation tegen de dop gaat aanzitten! Ook zat er nog een plastic seal onder voor extra bescherming. NYX Professional Makeup staat erom bekend dat zij niet op dieren testen, yeeee!

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

Het gaat om één van de lichtere tinten uit de collectie, maar deze bevat een royale gele ondertoon, waardoor het een match made in heaven is met mijn huid! Een romige structuur, droogt ook niet uit op de huid, maar behoudt zijn volheid en de exacte teint in plaats van oranje in te drogen. Trouwens, de stick zelf is ook vrij stevig, breekt niet af als je wat harder duwt tijdens het aanbrengen ervan.

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

De dekking is uitmuntend! Inderdaad ideaal voor een foundation, breng met de stick enkele strepen aan op het gezicht en blend het in elkaar over met een beautyblender. Ook is NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation geschikt voor het contouren en highlighten van het gezicht, werkt oneffenheden weg als sneeuw voor de zon, maar ik gebruik het product ook voor het corrigeren van mijn wenkbrauwen!

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light

Multifunctioneel is de NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light zeker wel, want inmiddels heb ik een nieuwe aanschaft, aangezien ik er tegenwoordig ook mijn cut crease mee maak! Goed afpoederen, blijft de gehele dag prima zitten en zal dan niet creasen, ook niet onder mijn ogen!

De NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light is verkrijgbaar in de NYX Professional Makeup Store in Amsterdam aan de Kalverstraat voor €13,65, maar ook nog steeds bij de Douglas voor dezelfde prijs!

Heb jij een NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation? Of ga jij nog een kleurtje aanschaffen?


One Comments

  • Julia

    12/01/2018

    Fijn dat je er even bij vermeld dat de stick stevig is, niks is zo ergerlijk als eentje die afbrokkelt of geheel afbreekt!

    Reply

Geef een reactie