Last week, I was thankful for.. #188

Een zondagavond afsluiten met football, in de make-up voor de jaarwisseling met teveel glitters, zodat ik lekker bijtijds beneden was, kon gieren met la familia onder het genot van foodies die Mom had gemaakt om de jaarwisseling in te luiden! Voordat we het wisten sloeg de klokslag twaalf, begon 2018, maar ook startte ik met een no makeup week om mijn huid te laten bijkomen van de hectische periode, bezocht Amsterdam, brak de IKEA af en maakte een aantal schilderijen voor mijn eerste persoonlijke expositie. It’s about art this year! Good day, thankful 188!

thankful 188Zo blij als een klein kind, yee!

Het begin van een nieuw jaar – schilderen – afsteken van vuurwerk – gieren om de Toppers – Pap’s homemade oliebollen – Shameless – genieten van mijn vakantie – G-Eazy – maken van nieuwe pendants – toffees met chocolade aan de binnenkant – volle maan – Mom’s zelfgemaakte kaasplank – een succesvolle jaarwisseling – opruimen van oude zooi – 14,700,000 views op mijn trypophobia video – homemade churros – zalige eerste dag van 2018 – bezig met mijn eerste eigen expositie – groene thee – bezoeken van Amsterdam – Utopia – livestream van MinxLaura123 – de open haard – borrelen met opa en oma – een make-up loze week – maken van schilderijen voor mijn expositie – bezoekersmail! <3 – drankjes doen met mijn zuster – Pinterest – maken van origami – afronden van schilderijen – ravotten bij de IKEA – chocolademelk met slagroom – het kerstcadeau wat ik van Naab kreeg, namelijk een pakket van G-EAZY! SWEET BABY JESUS! – spotten van sterrenstelsels – Mom’s homemade bami – lakken van schilderijen – kijken van films – Machine Gun Kelly – uitzoeken + organiseren van mijn administratie – productieve zondag – nieuwe album van G-Eazy – het aankondigen van mijn acrylic pouring workshop! Meer informatie volgt!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw jaarwisseling?


2 Comments

 • Irma

  14/01/2018

  Aaw borrelen met opa en oma! Wat lief!

  Reply
 • Sonja

  15/01/2018

  Yeah, een workshop ben benieuwd!!

  Reply

Geef een reactie