ColourPop Super Shock Cheek: Perilune, Flexitarian en Do Not Disturb!

Ineens dook het merk op mijn Instagram dash op en sindsdien is het bijna niet meer weg te denken uit het IG boegbeeld, want bijna iedereen heeft wel een keer van het razend populaire merk gehoord. Vooral een jaar geleden waren zij hot and happening in beautyland en met nadruk op de intense highlighters! Maak kennis met de ColourPop Super Shock Cheek in Perilune, Flexitarian en Do Not Disturb!

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

Op mijn gemak speurde ik hun website af, had hier en daar unieke tinten gespot die ik graag een keer wilde uitproberen, maar bij het zien van de prijzen voegde ik zowat alles toe aan mijn winkelmandje. Het dierproefvrije merk is spotgoedkoop, vandaar dat ook de verpakkingen hun eenvoud behouden. Geen probleem, kijk die kleuren die je spot door de transparante deksels!

Het zijn vrij grote potjes, redelijk stevig in het wit met hier en daar wat zilveren accenten erop die het merk representeren. Met een handomdraai verwijder je de schroefdop en wordt het tinnen blikje tentoongesteld. Op de achterkant staat om welk product het gaat, namelijk de ColourPop Super Shock Cheek inclusief hun namen.

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

De swatches van de ColourPop Super Shock Cheek van links naar rechts:
Perilune = Een zeemeermingroen
Flexitarian = Perzikachtige champagne
Do Not Disturb = Bruine kopertint

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

Het is mij weer een combinatie waar je u tegen zegt, maar Perilune en Flexitarian draag ik met regelmaat op mijn jukbeenderen. Een perfecte basis voor onder een highlighter of juist eroverheen om de kleur meer tot zijn recht te laten komen. De pigmentatie is goed, dekking bij sommige wat minder, want Perilune moet het juist hebben van de grove glitter, terwijl Do Not Disturb knalt van pigment.

ColourPop Super Shock Cheek

ColourPop Super Shock Cheek

In het begin vond ik het een ontzettend moeilijk product om mee te werken, omdat de structuur vrij vochtig is, heel creamy en bij het aanbrengen met wrijvende bewegingen haal je je foundation weg. Er wordt aangeraden om het met een synthetische brush aan te brengen, zelf maak ik gewoon gebruik van mijn vingers. Met mijn vingertoppen klop ik op het product en dep het vervolgens over mijn jukbeenderen heen.

ColourPop Super Shock Cheek

Zelf ben ik van de multifunctionele make-up producten, waardoor ik ze al snel aan mijn ooglooks begon toe te voegen en daarvoor hield ik Do Not Disturb ook in mijn achterhoofd. Een pareltje voor op de jukbeenderen als je een donkere huid hebt, maar dat kan niet bij mijn lichte teint. Vandaar dat ik het product voor de wangen gebruik op mijn oogleden. Dat geldt trouwens ook voor alle anderen!

ColourPop Super Shock Cheek

Het is mogelijk om ze op te bouwen tot de juiste intensiviteit, maar ook echt een hoog knal gehalte, haha! Daarnaast kun je ze blenden door het wat beter te verspreiden met je vingers, maar houd de deppende beweging erin om zo min mogelijk schade aan te brengen. Als je de techniek onder de knie hebt, dan ben je gewoon verkocht!

De ColourPop Super Shock Cheek in o.a. Perilune, Flexitarian en Do Not Disturb is verkrijgbaar in hun eigen Amerikaanse webshop voor $8(=€ 6,67) per stuk. Pas op, ook zij worden eruit gepikt voor invoerkosten!

Heb jij make-up producten van ColourPop?


2 Comments

 • Anita

  15/01/2018

  Inderdaad hoog knal gehalte.;-)

  Reply
 • Jessica J.

  25/01/2018

  Zo’n tof merk! Ik heb een aantal Super Shock Shadows, alleen ben ik er nog niet volledig uit hoe ik ze het beste bewaar. Ik vind die potjes zo onoverzichtelijk! Je moet ze allemaal vastpakken om de kleur te vinden die je nodig hebt.

  Reply

Geef een reactie