Mislukte make-up looks die nooit de website haalden.. #4

Het hebben van een gele ondertoon is niet altijd een pretje, vooral niet als je gaat vloeken met bepaalde tinten, waaronder paarse achtergronden. De horror! Mijn hele mislukte-make-up-looks die-nooit-de-website-haalden-artikel wordt gevuld met deze ellende. Daarnaast zitten er een paar plaatjes tussen, maar omdat ik de afgelopen periode zoveel make-up looks heb gecreëerd moest ik keuzes maken. Kijk mee naar mijn mislukte make-up looks, deel vier!

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Serieus, eyebrow game strong AF, highlighter game even stronger en mijn haar.. ON FLEEK. Het is moeilijk om grijze tinten vast te leggen, omdat ik altijd, maar dan ook altijd verander in een gele knaap. Hierboven valt nog wel mee, maar dit waren de enige twee foto’s die geslaagd waren. Te weinig voor een artikel en eigenlijk voelde ik de kleurencombinatie ook niet meer. Mislukt is het niet, maar ook niet het publiceren waard.

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Te weinig tot geen foto’s, dit zijn namelijk de enige en hoe kan het dat ik gewoon geel ben? Serieus, hoe is het mogelijk? Ik vloek gewoon met de achtergrond, haha! De achtergrond is paars, wordt vaak blauw op de camera, waardoor het contrast werd aangetast en dit de uitkomst is. Ah well.. de eerste fail had ik alweer te pakken.

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Met de ooglook was ik opzicht tevreden, had helaas wel wat weinig tijd, maar de cut crease zit er strak op. Toevallig had ik een nieuwe trui aan, waardoor ik nogal voorzichtig was met foundation, aangezien je al snel de boel onder smeert met oranje vegen en nam daardoor mijn nek niet mee. Foute keuze, want hierdoor zie je het kleurverschil enorm. Niet artikel waardig. Dit waren ook de enige foto’s die een beetje oké waren.

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Doe het niet of doe het goed.. beide konden voor deze look, want ik had het beter niet kunnen doen, maar ik deed het toch en het is rijp voor het artikel met de mislukte make-up looks! Groene lippen, ik houd ervan, maar doordat deze diep van kleur is, valt mijn gehele ooglook in het niets. Ik moet ook toegeven dat ik weinig inspiratie had, aangezien de Halloween periode volop bezig was en ik terug moest naar de basics, omdat ik al veel had gegeven. Tijd om te resetten dus!

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Het zijn prachtige foto’s, maar helaas heb ik er een kleine selectie van. Daarnaast kreeg ik ontzettend veel complimenten over de look, maar het was het voor mij net niet. Althans, de kleurencombinatie sprak mij zeker aan, maar het was niet geworden zoals ik in gedachten had. Zonde! Sowieso is het doodzonde van de laatste looks in de reeks hierboven, aangezien ik ze wel wat vind hebben, alleen zijn ze geen volledig artikel waard. O ja, ik had nog een gruwelijk lelijke special effects make-up look, die kan ik gewoon niet laten zien, zelfs niet hier.. yikes!

Check hier deel 1!
Check hier deel 2!
Check hier deel 3!

Wanneer had jij voor het laatst zo’n bad makeup day?


2 Comments

 • Sonja

  16/01/2018

  Heel erg jammer want de looks zien er erg goed uit vooral de groene die is echt exquisite!!!

  Reply
 • Imke

  16/01/2018

  Die laatste is ooglook super, alleen vind ik de kleur op de lippen te donker daarbij. Maar eigenlijk zijn alle ooglooks super goed. Ik krijg het (nog) niet voor elkaar. Heb je trouwens tips voor nepwimpers voor kleine ogen?Fijn merk of knip tips.

  Reply

Geef een reactie