Last week, I was thankful for.. #189

De laatste dagen van mijn vakantie gingen in, maar deze gebruikte ik to the fullest! Van het opzetten van mijn eigen expositie naar het creëren van nieuwe meesterwerken die ik graag dan wil presenteren als het zoeken van een juiste ruimte. Productief, knallen en vooral veel creativiteit, drie woorden die mijn week perfect omschrijven. Dat werd beloond met een vrij weekend, sushi op een vrijdag en tijd spenderen met la familia op een zondag! Good day thankful 189!

thankful 189

Pearl Jam – groene thee – maken van een nieuw schilderij voor mijn persoonlijke expo – genieten van mijn laatste dagen vakantie – kruiswoordpuzzels – mijn acrylic pouring workshops – zelfgemaakte zongedroogde tomaten – bijwerken van mijn social media profielen – nieuwe album van G-Eazy – opruimen en vernieuwen van mijn verfplek – kipkerrie – documentaires bingewatchen – make-uploze dagen – bezig zijn met mijn expositie – covers van Drew Monson – uitproberen van nieuwe schildertechnieken – wandelen – Mom’s homemade appeltaart – Josylvio – livestream van Minxlaura123 – gyoza – maken van origami – kijken van films – drankjes doen – zoeken van ruimtes voor mijn expositie – Shameless – G-Eazy – 14,800,000 views op mijn trypophobia video – onze kerstboom die nog staat! – Rituals kerst douchefoam – voor het eerst na bijna twee weken in de make-up – productieve dagen – afwerken van to do lists – homemade tonijnsalade – fotograferen van nieuwe schilderijen voor in mijn Etsy shop – sushi – begonnen met de a doodle a day challenge – Pinterest – Mom’s homemade kaasplank – publiceren van een nieuw schilderij in mijn Etsy shop – tijd spenderen met familie – een luie zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jesse

  17/01/2018

  Ik doe mee met de workshop!!
  Zie je dan Cynthia.xxx

  Reply
 • Irma

  19/01/2018

  Zo gaaf dat je zo druk bezig bent met je expo’s en workshops. Je bent super goed bezig!

  Reply

Geef een reactie