NYX Professional Makeup Pigments: Crazed, Froyo, Brighten Up, Shanghai Sun en Stunner!

Mijn liefde voor pigmenten komt voort uit de hele reeks die NYX Professional Makeup in hun assortiment hadden in het begin van mijn make-up jaren. Al snel had ik door dat pigmenten boordevol pigmentatie zaten en de gemiddelde oogschaduw toentertijd niet en voordat ik het wist breidde ik binnen no-time mijn collectie uit. Ook NYX Professional Makeup ging uitbreiden met nieuwe kleuren, namelijk de NYX Professional Makeup Pigments in Crazed, Froyo, Brighten Up, Shanghai Sun en Stunner!

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

We gaan jaren terug, maar toen verkochten zij hun pigments in kleine plastic potjes die je nog weleens voorbij ziet schuiven in make-up looks of make-up tutorials op YouTube. Ze zijn vernieuwd en hoe! Stevige plastic containers met een zwarte dop inclusief zwarte accenten op de zijkant waar ook de naam van het pigment wordt vermeld. Praktisch en gebruiksvriendelijk.

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

Van links naar rechts de swatches van de NYX Professional Makeup Pigments
Crazed = Lichte aubergine met paars/blauwe shimmers
Froyo = IJzige lavendelkleur
Brighten Up = Warme gele pigment met een gouden glow
Shanghai Sun = Donkeroranje met een warme finish
Stunner = Oranjekoper

NYX Professional Makeup Pigments

Met pigmenten kan je niet verkeerd zitten als het op pigmentatie aankomt, want dit is zo puur! Een rijke dekking met een glanzende finish, sommigen hebben iets metallic of wat extra shine dan een gemiddelde oogschaduw. Ze blenden eenvoudig, je kunt ze ook mengen bijvoorbeeld Stunner wat meer van Shanghai Sun te geven, zodat je jouw eigen oogschaduw kunt ontwerpen.

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

Het is mogelijk om de pigmenten droog aan te brengen, dus gewoon deppend op de oogleden of je maakt ze vloeibaar door middel van een mixing solution. Vergeet natuurlijk ook niet om er een NYX Professional Makeup Jumbo Pencil eronder te doen voor de juiste pop of colour! NYX Professional Makeup staat er ook om bekend dat zijn dierproefvrij zijn!

NYX Professional Makeup Pigments

NYX Professional Makeup Pigments

Dit zijn voornamelijk de aardetinten of de zachte pasteltinten, maar ik heb nog een artikel voor in de toekomst met meer blauwe tinten, groen en zelfs zilver! Vandaag ging het om de dagelijkse kleuren ideaal voor naar school, het werk of feestelijke evenementen, want shinen zal je zeker doen! De pigmenten kun je aanbrengen op je oogleden, als highlighter in je ooghoek + ook op het gezicht of gewoon in de arcadeboog. Wees creatief, want ze zijn het waard!

De NYX Professional Makeup Pigments in Crazed, Froyo, Brighten Up, Shanghai Sun en Stunner zijn verkrijgbaar in de NYX Store in Amsterdam aan de Kalverstraat, maar ook nog steeds bij de Douglas voor €6,26 per stuk.

Heb jij pigmenten van NYX Professional Makeup? En welke wil jij nog aanschaffen?


One Comments

  • Jesse

    19/01/2018

    De looks hierboven zijn al geweldig ben dus heel benieuwd naar de nieuwe look!

    Reply

Geef een reactie