Cardi B Meets Cynthia!

G-Eazy, mijn liefde voor zijn rapkunsten is groot. December 2016 bracht hij een nieuw album “The Beautiful and the damned” uit waarop de diva verscheen in één van hun nummers samen, namelijk “No Limit.” Zware beat, grove teksten en de attitude van de dame uit de Bronx. Ze verovert de rapscene binnen no-time, trapte de één na andere rapster onderuit voor de nummer één hits, namelijk Cardi B Meets Cynthia!

Cardi B makeup inspired

Rare uitspraken, onzin uitkramen en doen wat je wil. Ja, Cardi B en ik lijken best op elkaar, haha! Het heeft even geduurd voordat ik weer terugkeerde in de make-up, waardoor mijn eerste sessie niet meteen succesvol verliep. Ik gaf niet op, koos voor mijn favo make-up look van haar voor de Cardi B makeup inspired look en trapte af met het invullen van mijn wenkbrauwen met de INGLOT Eyeshadow 342. Wat kracht bijzetten met de NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara om ze vervolgens op te ruimen met de NYX Mineral Stick Foundation Light.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Vanuit de NYX Contour Intuitive Palette startte ik met de crème kleur op het wenkbrauwbot tot ver in de crease, zodat ik de donkerbruin van INGLOT die ik ook voor mijn wenkbrauwen gebruikte beter kan opbouwen zonder vlekken en kan blenden tot een rookgordijn. Een subtiele hint van de hazelnootkleur uit de NYX Palette voordat we het ooglid gaan oplichten met de NYX Jumbo Pencil in Milk met daaroverheen weer dezelfde crème oogschaduw.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Hier en daar heeft de ooglook van Cardi B een gezond glansje, vandaar dat ik dook in de ColourPop Dream St. Palette voor Elfish. Een zachte zalmkleurige oogschaduw met een shimmertje, uitstekend ook voor in de wenkbrauw- en ooghoeken. Met een zwart oogpotlood van TEEEZ vulde ik mijn waterlijn in, trok een winged eyeliner met de matte zwarte liner van NYX en krulde mijn wimpers,  voorzag ze van een laag van de Urban Decay Troublemaker Mascara, zodat ik de Sultry nepwimpers van de Primark kon vastlijmen met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Dit was iets wat mij trok in de make-up look, namelijk de roze pop of colour onder haar ogen, ondanks de gekleurde lip. Dippen in Sweet Dreams uit de Dream St. Palette van ColourPop voor een zomers koraalkleur, wat donkerbruin en hazelnoot oogschaduw uit de NYX Palette om het een tikkeltje natuurlijker te maken.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Wintertijd, geen plezier voor mijn huid, vandaar dat ik een royale laag van de Max Factor Miracle Match Foundation in Nude aanbracht met een goede dekking van de L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain voordat ik ging bakken met de talkpoeder van de Kruidvat. Contour? Hell yaaas! Met de NYX Love Contours All Palette gaf ik mijn jukbeenderen wat schaduw en bracht de kleur terug in het gezicht met een warme abrikoosblush uit de NYX Sweet Cheeks Palette. Highlighter stacken met de ColourPop Super Shock Cheek Stole The Show en daaroverheen de BeeBee Highlighter Power.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

We hebben al aardig wat kopieën van de pin up look in de selectie zitten van de Meets Cynthia, vandaar dat ik niet voor de perfecte rode tint ging, maar wat meer voor de roze kant koos. De NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream Monte Carlo als basis met een vleugje van de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Redrum.

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Cardi B makeup inspired

Het blijft bizar hoeveel een oogpotlood op de waterlijn kan doen, aangezien dit toch wel één van mijn meest gecreëerde make-up looks is, want ik houd wel van een geaccentueerde arcadeboog met een sensuele winged eyeliner en een bloedrode lip. Trouwens, wist je dat er van “No Limit” nog een deel is? Zowel de audio als de clip met nog drie andere rappers? I’m loving it!

Ken jij Cardi B? En wat is jouw favoriete nummer van haar?


2 Comments

 • Julia

  20/01/2018

  Ken alle twee niet maar de make up is echt helemaal top!

  Reply
 • Irma

  24/01/2018

  Stunning! Ik wil vaker donkere kleuren onder mijn ogen dragen! Ga ik snel weer eens doen (:

  Reply

Geef een reactie