VIDEO: Mijn haar routine 2018!

Nadat ik de schaar in mijn manen had gezet om het vervolgens te kunnen doneren aan een goed doel, namelijk stichting Haarwensen, kreeg ik enorm veel complimenten, aangezien het uitproberen van nieuwe hairdo’s weer mogelijk was. De lengte was perfect voor het proberen voor wat nieuws, maar ook het vele krullen ervan. Vandaag leg ik in detail uit in mijn haar routine hoe ik aan de slag ga!

mijn haar routine

Van te voren begin ik al met het preppen van mijn haar, nadat ik uit de douche stap breng ik een volume mousse aan op het natte haar en laat dit aan de lucht drogen. Hierdoor heb je al je eerste basis erin zitten en daarop kun je gaan bouwen. Het is van belang als je voor krullen gaat en ze lang wilt behouden dat je goed de boel voorbereid met o.a. het preppen ervan.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor mijn haar routine gebruik:
– Cien Volume Mousse
– Cien Haarspray (=de zwarte variant)
– Kruidvat Heat Protector
– Haarklemmen
Remington Pearl Wand I94

Je hebt er een aantal dagen plezier van, zowel van de volume als van de krullen, maar ook een perfecte basis om hiermee aan de slag te gaan voor leuke opgestoken hairdo’s. Het is ook geschikt voor korte kapsels of juist de langere varianten, maar houd rekening met jouw haarconditie als het aan komt op de dikte van de plukken en hoelang je de krultang erin houdt.

Hoe ziet jouw haar routine eruit? En draag jij ook soms krullen?


Geef een reactie