Wet ’n Wild MegaLast Lip Color Rose-Bud en Sugar Plum Fairy!

Wet ’n Wild en ik gaan al een tijd terug! Volgens mij had ik al producten van hen voordat ik begon met mijn blog, dat is dit jaar ook alweer zeven jaar geleden. AAAH! Speciaal voor de dolls die van wat luchtigs houden  op de lippen tot aan de rebels die graag op het randje leven inclusief long lasting, namelijk de Wet ’n Wild MegaLast Lip Color in RoseBud en Sugar Plum Fairy!

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Ze hebben een eenvoudige layout, maar alsnog pakt het je ook door de klassieke afwerking, want de zwarte glanzende hulzen met transparante doppen doen hun kleuren onthullen. Op de dop zit nog een zilveren lettering met de naam van het merk en aan de onderkant zitten stickers in de kleuren van de lipstick met hun naam erop.

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Dit ben ik als het op make-up shoppen gaat, ik koop altijd het tegenovergestelde van elkaar, haha! Een hele extravagante kleur voor in de avonduren gecombineerd met een tint die het daglicht met gemak kan verdragen. Wist je dat Wet ’n Wild dierproefvrij is?!

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Laten we beginnen met RoseBud, een zachte my-lips-but-better-lipstick, maar wel een tintje aan de donkere kant. Het is een kleur die je met vele looks kunt combineren omdat het zich op de achtergrond houdt, ideaal voor dames en heren die het liever rustig aan doen of het willen combineren met een heftige ooglook.

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

RoseBud staint niet, bevat een bruinige ondertoon, desondanks dat de arm swatch licht uitvalt, bewijst de kleur op de lippen het tegendeel. Het is nog steeds een lieflijk tintje, redelijk donker, extreem romig en semi-mat. Je kunt ze overigens nog matter maken door middel van een gezichtspoeder of talkpoeder eroverheen te deppen. Hierdoor zullen ze ook langer zitten, maar de houdbaarheid is geen kopzorg in dit geval.

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip ColorHier heb ik Sugar Plum Fairy net eraf gehaald, oeps!

Bij Sugar Plum Fairy zit je goed qua long lasting, want beide blijven perfect zitten na het nuttigen van een drankje, een hapje kan wat aan de binnenkant van je lippen wegnemen and that’s it! Bij een maaltijd heb je bij Rose-Bud dat je grotendeels opnieuw moet beginnen, maar Sugar Plum Fairy staint als de neten, waardoor je zelfs de volgende dag met de restanten loopt, haha oeps!

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

Wet 'n Wild MegaLast Lip Color

De matte finish komt bij Sugar Plum Fairy, de rijke pruim kleur, ook goed tot zijn recht, drogen mijn lippen niet uit, heeft een extreme longlasting, maakt mijn tanden een tintje witter en is gemaakt voor een avondje stappen. Geen omkijken na!

Sowieso ben ik al vanaf het begin te spreken over het budgetmerk, omdat zij na al die jaar nog steeds extreem schappelijke prijzen hebben, kwaliteit leveren én niet op dieren testen. Daarnaast een ruim assortiment aan neutrale tinten tot aan speelse kleuren waar ik van houd!

De Wet ’n Wild MegaLast Lip Color Rose-Bud en Sugar Plum Fairy zijn verkrijgbaar bij o.a. Beautyjoint, daar kocht ik ze namelijk voor $2,49(=€2,10) maar ik spotte ze inmiddels ook bij Boozyshop voor €2,99.

Heb jij een Wet ’n Wild MegaLast Lip Color? En welke kleur wil jij nog graag hebben?


2 Comments

 • Anita

  22/01/2018

  Alle twee de kleuren zijn echt heel mooi, ik zou ook niet kunnen kiezen en ze alle twee mee nemen wat natuurlijk ook kan voor die prijs.

  Reply
 • Irma

  24/01/2018

  Goooorgeous, ik weet niet welke ik mooier vind!
  Ik wil ze allebei wel toevoegen aan mijn collectie (:

  Reply

Geef een reactie