Een workshop acryl gieten met mij!

Mijn liefde voor kunst is altijd al groot geweest! Voordat ik het wist dook ik recht in de special effects make-up, ging door naar de artistieke looks en eindigde weer bij mijn linnen canvas voor het gieten van acryl! Van live workshops op YouTube over naar een workshop acryl gieten met mij persoonlijk!

workshop acryl gieten

Wat houdt de workshop acryl gieten in?
Acryl gieten beter bekend als acrylic pouring! De workshop gaat puur om de basis, zodat jij de fijne kneepjes van het vak kan leren. Geen zorgen, je hebt geen schilder- en/of kunstervaring hiervoor nodig. Tijdens de workshop laat ik twee technieken zien die jij kunt gaan uitproberen!

We beginnen bij het begin, want samen maken we de werkplek klaar, bereiden we twee canvassen van 30 x 30 cm voor, maar ook de omgang met materialen zoals verf en additieven, waar de siliconen ondervallen, hoe je cells(=de cirkels in de verf en de vormen wat lijkt op spinnenwebben en kantstof) kunt creëren en nog veel meer!

workshop acryl gieten

Waar is het?
De workshop zal plaatsvinden in Lelystad. De ruimte is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, maar ook bevinden er parkeerplaatsen voor de deur.

Hoe duur is de workshop?
€75 per persoon inclusief materiaal, denk hierbij aan de bovenstaande benodigdheden die ik zojuist heb benoemd, maar ook de verf, de canvassen en natuurlijk een drankje, want van al dat harde werk krijg je dorst!

workshop acryl gieten

Beschikbare data: 
Zaterdag 24 februari 2018 om 14:00 uur tot 15:30 uur
Zaterdag 3 maart 2018 om 14:00 uur tot 15:30 uur
Woensdag 7 maart 2018 om 14:30 uur tot 16:00 uur
Zondag 18 maart 2018 om 13:00 uur tot 14:30 uur
Zaterdag 24 maart 2018 om 10:00 uur tot 11:30 uur

Heb jij zin om een even helemaal los te gaan met kleur? Verf? En wil je creatief bezig zijn? Dan is dit de juiste workshop voor jou! De workshop acryl gieten is uiterst geschikt voor feestjes, leuk voor een uitstapje zowel alleen als met een vriend(in), verjaardagen, maar ook gaaf idee voor als bachelorette feest!

Meld je aan!
Stuur een e-mail naar mij met de vermelding dat je graag wilt deelnemen aan de workshop met de uitgekozen datum naar poppykoning@hotmail.com

Schrijf je in voor de mailinglijst, zodat je de eventuele toekomstige workshops niet mist!


2 Comments

 • Anita

  24/01/2018

  Ik had mij al aangemeld ik zie jou op 24 maart ;-)

  Reply
 • Irma

  24/01/2018

  Zo leeeeuk!
  Ik hoop echt dat er veel mensen op af komen.
  Ik ben in maart echt dramatisch druk, dus heeeel misschien kan ik die datum in februari.
  Anders wordt het misschien een volgende keer!

  Reply

Geef een reactie