Last week, I decided to start teaching and I’m thankful for.. #190

De eerste weken van januari waren raar, voornamelijk omdat ik vakantie had, maar afgelopen week had ik nog een groot deel vooruitgewerkt, waardoor ik deels aan het bloggen was, maar voornamelijk met mijn hoofd zat bij mijn kunst expositie en natuurlijk de workshop acryl gieten! Opzoek naar een passende ruimte voor de workshops, productieve dagen en dat werd beloond met een weekendje vrij. De boel schoonmaken, in de avonden een drankje nuttigen met de broeders en op de zondag crashte ik samen met la familia op de bank voor een homemade kaasplank van Mams! Good day thankful 190!

Thankful 190

Mijn nieuwe workshop acryl gieten! – bijhouden van mijn to do lists – maken van nieuwe pendants – kijken van documentaires – Josylvio – fotograferen van nieuwe producten – beantwoorden van comments! <3 Shameless – live in de make-up(=mocht helaas niet lang duren, but it was fun while it lasted!) – achter de schermen aan het werk voor de website – publiceren van een nieuwe kunst video met ASMR – werken aan mijn workshops – vooruitwerken – Utopia bingewatchen – verdergaan met een schilderij van de expositie – Hayden James – drankjes doen met mijn gappies – de zoektocht naar ruimtes voor de workshops – bijwerken van mijn administratie – Boer zoekt Vrouw terugkijken – leren van nieuwe dingen – Catfish – maken van een nieuwe header voor mijn art YouTube – volgen van verschillende livestreams – Mom’s homemade worteltjestaart – bezig met mijn kunst – RY X – ontwerpen van nieuwsbrieven voor mijn kunst – Pinterest – G-Eazy – Mom’s homemade kaasplank met hapjes – 14,900,000 views op mijn trypophobia video! – een weekend vrij zijn – schoonmaken van mijn kamer – een echte lazy Sunday – borrelen met de familia – de eerste aanmeldingen voor mijn workshops!!! <3

Schrijf je in voor mijn kunst nieuwsbrief en blijf up-to-date!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  26/01/2018

  Ziet er lekker uit dat kaasplankje ….mmmm goede variatie , ga ik ook eens proberen zag `m namelijk al eerder bij je voorbij komen….. nom.

  Reply
 • Irma

  27/01/2018

  Oehh die kaasplank, NOM!
  En wat fijn dat de eerste mensen zich hebben aangemeld voor de workshop! <3

  Reply

Geef een reactie