Daphne Deckers Meets Cynthia!

Ze stond jarenlang aan de top van de Nederlandse modellenwereld, was het boegbeeld van Holland’s Next Top Model en verscheen met regelmaat aan het desk van RTL Boulevard. Van fotomodel naar schrijfster, naar presenteren en acteren, ja, voor de Nederlandse dame is niks te gek, maak kennis met Daphne Deckers Meets Cynthia!

Daphne Deckers make-up

Ja, ik blijf het graag mijzelf moeilijk maken, want de eenvoud in dit soort looks is zeer verraderlijk. Oké, mede dankzij mijn geel/groene ondertoon die vaak roet in het eten gooit, maar smokey eyes, ik blijf ervan houden! Op zich is de signature Daphne Deckers make-up look vrij neutraal, vandaar dat ik wat dieper op het wereldwijde web opzoek ging naar iets mysterieuzer. Yeap, donkere ogen, neutrale lip met een hevige glow!

Daphne Deckers make-up

Regels? Daar doe ik niet aan, geen primers, geen zin in, maar wel wenkbrauwen die ik invulde met de INGLOT Eyeshadow in 342. De randen schoonde ik op met de NYX Mineral Foundation Stick Light en fixeerde het romige product op het wenkbrauwbot met de oogschaduw Pearl van Makeup Obsession. Geen foundation, want ik besloot aan de slag te gaan met zwarte tinten en op vlekken zat ik niet te wachten.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Na al die jaar opzoek naar een matgrijze oogschaduw vond ik deze uiteindelijk in de NYX Dream Catcher Palette genaamd Stormy Skies en mocht deze in de make-up look gaan gebruiken! Royaal in de arcadeboog gevolgd door de Yves Rocher Intense Kajal in het zwart op het ooglid, zodat de gitzwart uit de Zoeva Naturally Yours Palette op het ooglid kon gaan plaatsnemen. Subtiel vervaagde ik dit ver omhoog, zodat het smokey effect meer tot zijn recht kwam.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

In de palette Storm Skies bevond zich nog een donkergrijs met een shimmer die ik op de buitenste rand van mijn oogschaduw besloot te blenden, waardoor het meer in elkaar viel. De ooghoeken lichte ik wat op met de cremekleur eruit en een hint van de NYX Ultra Pearl Mania in White die ik ook depte op het wenkbrauwbot.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Voordat ik de ogen compleet maakte besloot ik terug te gaan naar de foundation, maar als eerst primer. Ja, voor mijn gezicht legde ik een basis aan met de Max Factor Smooth Miracle Primer, zodat de Max Factor Miracle Match Foundation in Nude een betere houvast had. Highlighten en concealer met de L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain, bakken en afpoederen met de talkpoeder van de Kruidvat.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Schaduw terugbrengen in het gezicht met de NYX Love Contours All Palette en voor een lieflijk kleurtje op de appels van mijn wangen door ik in de oude abrikooskleur uit de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Highlighter? Altijd toch! Goed dippen in de Sleek Solstice Highlighting Palette voor glanzende jukbeenderen, voorhoofd, puntje van mijn neus en kin.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

Opnieuw met de matgrijs onder de ogen, want hierdoor lijkt het net alsof je de zwarte oogschaduw extreem goed hebt geblend. Nee, je hebt jezelf even een handje, want zwarte oogschaduw tot gort vervagen kan een aardige klus zijn. Over zwart gesproken, hiermee accentueerde ik mijn waterlijn, voorzag deze van de NYX Jumbo Pencil Milk en krulde mijn wimpers voor een laagje Urban Decay Troublemaker Mascara en natuurlijk de nepwimpers van de Primark die ik vastplakte met de DUO Last Glue in Dark-Tone.

Daphne Deckers make-up

Daphne Deckers make-up

De metallic lippen mogen misschien wel verboden zijn, maar zelf ben ik een fan! Het is fout, daar houd ik van, maar bij dit soort looks zijn het ware eyecatchers. De NYX Lid Lingerie Eye Tint in Rose Pearl bracht ik aan op mijn lippen voor de finishing touch! Ondanks dat ik de laatste maanden verscheen in de cut crease, ben ik nog steeds een liefhebber van donkere, maar sensuele smokey eyes!

Keek jij Holland’s Next Top Model? En houd jij van de smokey eyes?


3 Comments

 • Irma

  27/01/2018

  Mooi! Daphne Deckers heeft al die make-up niet nodig, want ze is al prachtig van zichzelf, maar zo’n smokey eye is toch echt gooooorgeous!

  Reply
 • Rachelkromdijk

  28/01/2018

  Wat zie je er weer prachtig uit zeg!

  Reply
 • Sonja

  28/01/2018

  Ik kijk nooit naar Holland’s Next Top Model maar ik vind de look heel mooi gedaan inderdaad een echte eyecatcher.

  Reply

Geef een reactie