VIDEO: Hoe maak je een geïnfecteerde wond!

Het pus sijpelt er langzaam uit, want als een wond eenmaal is ontstoken moet het worden behandeld om ergere situaties te voorkomen. Voordat je het weet explodeert het bij een verkeerde beweging en dan heb ik nog niet eens over de geur gesproken die vervolgens vrijkomt.. Kauwgom works like a damn charm in dat soort tijden, haha! Met carnaval opkomst willen we weer gaan griezelen en hoe kan dat het beste? Inderdaad met een geïnfecteerde wond!

geïnfecteerde wond

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de tutorial heb gebruikt:
– Mehron Spirit Gum
Ben Nye Nose & Scar Wax
Moudlife Kensington Aged Blood
Skin Illustrator On Set FX Palette + alcohol om de palette te activeren
– Nivea Body Butter
– Goedkope kwasten van eBay
– Spatel
Zelfgemaakt pus

Het kan voorkomen dat je de video niet hebt voorbij zien komen op YouTube, dat komt omdat de video is gedemonitized, wat inhoud dat er weinig tot geen advertenties op verschijnen, maar YouTube zorgt er ook voor omdat de video als “ongepast” is gemarkeerd er minder views op komen. Hierdoor verschijnt de geïnfecteerde wond tutorial niet op je dashboard of krijg je er geen notificaties van.

geïnfecteerde wond

Het blijft interessant om dit soort special effects makeup looks in elkaar te zetten, omdat het zo verdomd realistisch lijkt! Trouwens, het pus wat ik in de video heb gebruikt heb ikzelf bedacht en gemaakt. Het is eetbaar, tenzij je de oogschaduws toevoegt, maar je kunt het niet bewaren. Doe je dat wel? Dan is het vergelijkbaar met een échte geïnfecteerde wond, haha!

Vier jij carnaval?


One Comments

  • Jeroen.

    28/01/2018

    Kan er niet naar kijken echt walgelijk en te ranzig!
    En dat zegt natuurlijk wat over je skills.

    Reply

Geef een reactie