Yves Rocher Kajal Intense!

De zonnestralen laten nog even op zich wachten, maar geen zorgen, want met de kleuren van de Yves Rocher Kajal Intense kan ik jou laten wanen op een warm strand ergens in een ver land! Kleurrijke oogpotloden met multifunctionele opties, een royale pigmentatie én extravagante tinten!

Yves Rocher Kajal Intense

Het gaat om een klassieke verpakking zoals we gewend zijn van het luxe merk, want Yves Rocher stelt mij nooit teleur als het om het uiterlijk van hun producten gaat. Hoogglans zwart met zilveren accenten, zowel op de dop als de huls van het oogpotlood zelf. Aan de onderkant bevinden zich de kleuren van de Yves Rocher Kajal Intense, zodat je ze makkelijk uit elkaar kunt houden.

Yves Rocher Kajal Intense

Yves Rocher Kajal Intense

Zes sprekende kleuren die je alvast voorbereiden op een zalige, warme zomer, want de zonsondergang is zeker te herkennen in de tinten! De Yves Rocher Kajal Intense bevat een rijke pigmentatie, zijn ontzettend romig, waardoor je ze makkelijk kunt smudgen. Denk hierbij aan smokey eyes, maar ook voor onder je ogen. Yves Rocher test hun make-up niet in Europa op dieren, maar wel in China, wat het merk niet dierproefvrij maakt.

Yves Rocher Kajal Intense

Yves Rocher Kajal Intense

De swatches van Yves Rocher Kajal Intense van links naar rechts:
1 = Warme geeloranje kleur
2 = Oranje met een fijn goud shimmertje
3 = Oudroze
4 = Groenig teal
5 = Gitzwart
6 = Heldere marine blauw

De Yves Rocher Kajal Intense is zowel geschikt voor op je waterlijn, maar kunnen ook prima in de ooghoeken als highlighter of juist de pop of colour in je make-up look. Trouwens, ik gebruik ze ook op mijn oogleden! Ze creasen niet, blijven een redelijke tijd op de waterlijn zitten en trekken niet in de lijnen onder mijn ogen als ik deze onder het oog aanbreng.

Yves Rocher Kajal Intense

Yves Rocher Kajal Intense

Het zijn vrolijke kleuren voor in je make-up look, vooral als je net zoals mij van wat kleur houdt of als je iets nieuws en kleurrijks wilt proberen is het een ware uitkomst! Dankzij de stompe punt kun je deze meteen aanbrengen zonder dat je moet gaan slijpen, perfect voor onderweg. Ben je bijna op het einde? Maak dan gebruik van een kwastje!

De Yves Rocher Intense Kajal is verkrijgbaar in hun eigen webshop voor verschillende prijzen, waaronder €6,95, maar ook €13,90.

Heb jij producten van Yves Rocher?


One Comments

  • Julia

    31/01/2018

    Heb eigenlijk nog nooit iets gekocht van dit merk maar ben nu wel nieuwsgierig naar de oogpotloden.

    Reply

Geef een reactie