Last week, I was thankful for.. #191

Vanwege mijn workshops de komende weken besloot ik alvast de basis te leggen met vooruitwerken, alleen liep ik iets té hard van stapel, sloop mijn Pfeiffer er weer langzaam in en ging ik donderdag onderuit qua gezondheid. Here we go again. Tijd voor nieuwe aanpassingen, doorhakken van knopen en het nemen van officiele besluiten. Ondertussen hadden we feestjes met het behalen van nieuwe mijlpalen, sushi, creatieve momenten en de start van een nieuw begin. Hallo kunstcarrière, you here. Hallo thankful 191, you also here!

thankful 191

Mijn nieuwe werkschema – G-Eazy – chocoladevla – Josylvio – werken aan nieuwe items voor in mijn Etsy shop – Kinder Bueno – zelfbruinen – 15,000,000 views op mijn trypophobia video! krullen van mijn haar – Utopia – stroopwafels – lakken van mijn schilderijen en pendants! – kijken van documentaires – Machine Gun Kelly – ID TV – vooruitwerken – de positieve reacties op mijn workshops! – in de SFX – gyoza – knopen doorhakken – 100 abonnees op mijn kunst kanaal! – productieve dagen – thrift shoppen – werken aan mijn branding – Shameless – bezoeken van een expositie – drankjes doen met Naab – augurken – afwerken van mijn to do lists – Hopsinlivestream van MinxLaura123 – publiceren van een nieuw schilderij – Mom’s appeltaart – rust nemen – Dark States van Louis Theroux – Mom’s homemade pizza – bijwerken van mijn e-mails – Catfish – Pinterest – in de artistieke make-up – publiceren van een nieuwe kunst video! – Bob’s Burgers – maken van nieuwe pendants – sushi – bijwerken van mijn Patreon – RY Xvooruitwerken met video’s – een vrij weekend – Mom’s zelfgemaakte kaasplankje – tijd spenderen met familia – werken aan een moodboard – Pro Bowl!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jeroen.

  01/02/2018

  15,000,000 views dat is echt heeeeel veel, Gefeliciteerd!
  Dat kaasplankje…..blijft bij mij het water in de mond doen lopen heb hem vorige week ook nagemaakt en was gewoon een item bij mijn vrienden :-)

  Reply
 • Irma

  01/02/2018

  Lekker vooruit gewerkt, good job!
  Wel letten op je gezondheid hoor! Goed voor jezelf blijven zorgen.

  Reply

Geef een reactie