Hairwonder Hair Repair Conditioner en Hairwonder Hair Repair Shampoo!

Met de winterperiode die voortduurt merk ik ook aan mijn haar en huid dat het allemaal wat extra verzorging en voeding nodig heeft, vooral doordat ik de verwarming iets te hoog zet. Jongens, het is koud toch! Gelukkig hebben we daarvoor Hairwonder met de Hairwonder Hair Repair Conditioner en de Hairwonder Hair Repair Shampoo!

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Mijn gouden lokken neem ik bloed serieus, helemaal nadat de ziekte van Lyme en mijn antibiotica de boel flink hadden aangetast. Hier en daar een maskertje, weinig tot geen droogshampoo, alleen als het echt nodig is en redelijk houden met te strakke hairdo’s. Daarentegen houd ik ook rekening met de voeding erin zit, want de Hairwonder producten bevatten namelijk geen parabenen, maar wel 8 biologische ingrediënten en provitamine b5 + phytokeratine!

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Beide verpakkingen zien er verfrissend en verzorgend uit, eenvoudig inclusief leuke accenten in het rood, lavendelblauw, groen en zilver. De doppen moet je van bovenaf open drukken, zodat je toegang krijgt tot de inhoud. Wist je dat Hairwonder niet op dieren test en een dierprHairwonder Hair Repair Conditioner en Hairwonder Hair Repair Shampoo!oefvrij merk is? YEE!

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Laten we beginnen met de shampoo, want tijdens het douchen trap ik altijd af met het reinigen van mijn haar om de haarproducten los te weken, voordat ik opnieuw ga voeden met de conditioner. Met de Hairwonder Hair Repair Shampoo maak je je manen weer volledig schoon, voelen wat stug aan, shampoo schuimt goed op en ruikt zalig.

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Hairwonder Hair Repair ConditionerRechts de shampoo, links de conditioner.

Hairwonder Hair Repair Conditioner

Bij de Hairwonder Hair Repair Conditioner hield ik mij voornamelijk bezig met het voeden van mijn lokken, ondanks dat het om een herstellende conditioner gaat. Het product doet zeker zijn werking! Mijn haar voelde aangenamer aan, pluisde minder en ik hield er geen vette kop aan over of futloos haar. Opnieuw een verfrissende aroma net zoals de shampoo van een rijke crème geur met een hint van bloemen.

Hairwonder Hair Repair Conditioner

De producten van Hairwonder zijn geschikt voor alle haartypes, vooral als je opzoek bent naar een boost in je haarroutine of als je last hebt van beschadigd haar. Denk hierbij aan geverfd haar, haar wat met regelmaat te maken krijgt met hitte enzovoort. Het helpt je een stap de juiste richting op zonder het te verzwaren!

De Hairwonder Hair Repair Conditioner is verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €8,09 waar ook de Hairwonder Hair Repair Shampoo te vinden is voor €6,99.

Ben jij bekend met Hairwonder? En maak jij gebruik van haarmaskers?


3 Comments

 • Jessica J.

  02/02/2018

  Deze heb ik al zien staan bij Holland & Barret! Ik vind de producten er tof uitzien. Ze klinken goed voor in de winter, wanneer je haren wat meer te verduren krijgen.

  Reply
 • Elly

  02/02/2018

  Leuk om eens wat te lezen over dit merk!
  Ik heb ze al een tijdje in mijn bezit en ik vind het echt een fijn product.
  Ook goed gefotografeerd.

  Reply
 • Mariekke

  02/02/2018

  Dierproefvrij is echt een puntje van aandacht voor mij.

  Reply

Geef een reactie