Kehlani Meets Cynthia!

Hij maakte één van zijn belangrijkste nummers met haar, waardoor zij voor mij op de kaart werd gezet en verscheen samen met hem op het witte doek. De singer-songwriter is al een enige tijd bekend dankzij haar denderde carrière van PopLyfe tot haar eigen eerste mixtape, namelijk de prachtvrouw Kehlani Meets Cynthia!

Kehlani inspired make-up

Geloof het of niet, maar de Too Faced Shadow Insurance is weer van de partij! De parel is terug van weggeweest en nam meteen plaats op mijn oogleden en tussen de wenkbrauwharen, zodat ik deze kon invullen met de INGLOT Eyeshadow 342. De buitenste lijnen corrigeerde ik met de NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light en fixeerde het op het wenkbrauwbot met de Makeup Obsession Eyeshadow in Pearl.

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Het gaat om een semi-artistieke make-up look, waardoor ik als eerst voorzichtig aftrapte met Stardust uit de ColourPop Dream St. Palette in de arcadeboog. Gevolg door de Morphe Brushes 35B Palette voor de intens oranje kleur die ik deels aanbracht in de outer v en op het ooglid, om het daar weer op te pakken met de huidteint uit de 35B Palette. Voor de juiste hoeveelheid glans voegde ik ook de oranjekleurige KIKO Wet and Dry Eyeshadow 20 eraan toe.

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Met de Makeup Obsession Highlighter Pearl zette ik de ooghoeken + het binnenste gedeelte van mijn crease en wenkbrauwbot in de gelige glans. Voor wat meer power dipte ik ook in een gele shimmer uit de Morphe Palette en dook in de lipsticks van Jeffree Star! Prom Night gemengd met Drug Lord om de ombre eyeliner erop te zetten en depte dit ook aan de onderkant van mijn ogen om het vervolgens naar beneden te smudgen met een roze oogschaduw uit de 35B Palette.

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Het was nog niet roze genoeg omdat de oranje enorm overheerste, vandaar dat ik wat magenta uit de Morphe Palette in de outer v depte voor een beter evenwicht + een hint van de Yves Rocher Botanical Color Blush Rose Fuchsia en de roze uit de Urban Decay Full Spectrum Palette. De NYX Vivid Brights Liquid Liner in Vivid Petal op het middelste gedeelte van de eyeliner en onder de ogen waar ik opnieuw ging blenden, zodat het wat rokeriger werd.

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Wimpers krullen zodat ik met een wenkbrauwborsteltje Prom Night van Jeffree Star erdoorheen kon kammen, zowel onder als boven en schilderde het NYX Jumbo Pencil Milk op de waterlijn. Met Drug Lord van JS trok ik een lijn onder mijn wenkbrauw, enkele dotjes wit onder de wing en een inner corner wing.

Kehlani inspired make-up

Sinds kort heb ik weer mijn geliefde gevonden, op de TFSI na dan, want ook de NYX Honey Dew Me Up Primer is erbij! Royaal over het gezicht, zodat de Max Factor Miracle Match Foundation Nude de perfecte basis had om zich aan te hechten, want ik ging royaal camoufleren en highlighten met de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain.

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Bakken, bakken en nog eens bakken met de talkpoeder van de Kruidvat, subtiel contouren met de NYX Love Contours All Palette en bracht een zachtroze blosje terug op de appels van mijn wangen met de NYX Sweet Cheeks Blush Palette. Hallo Jeffree Star Skin Frost Lavender Snow voor op de hoogste punten in het gezicht!

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Kehlani inspired make-up

Geen lipstick, geen lipliner, maar een lieflijk glossje van Max Factor genaamd Pristine Nude. O ja, de roze sproeten mocht ik niet vergeten! Met de NYX Vivid Brights Liquid Liner in het roze maakte ik enkele sproetjes erbij om de look compleet te maken! Zo anders, zo gaaf en zo zomers! Naast haar muziek ben ik ook een grootliefhebber van haar make-up looks, omdat ze iets anders draagt dan de gemiddelde zangeres, I’m in love! 

Ken jij Kehlani? En heb jij een favoriet nummer van haar?


One Comments

  • Jesse

    03/02/2018

    Ik ben helemaal weg van deze look, hij is zo leuk en lief.

    Reply

Geef een reactie