VIDEO: Waarom ik geen gezichtspoeder meer gebruik..

Al een geruime tijd verschijnt er geen gezichtspoeder meer in mijn make-up looks, zowel voor de face of the days als de Meets Cynthia is het product vervangen door wat nieuws! Eerder liet ik al weten dat ik eerst het proces wilde doormaken om te kijken of er iets zou veranderen gedurende tijd, voordat ik jullie introduceerde aan de vervanger, namelijk talkpoeder!

geen gezichtspoeder

Zelf maak ik gebruik van de talkpoeder van de Kruidvat, deze komt gewoon in zakken, verkrijgbaar voor enkele euro’s en is dierproefvrij! Je kunt het ook gebruiken in je haar voor zowel het ontvetten van je manen, denk aan droogshampoo, want daarvan is talk ook een hoofdingrediënt en voor het creëren van volume of houvast.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Inmiddels heb ik van meerderen teruggekoppeld gekregen dat jullie het ook waren gaan gebruiken en overstag zijn, zo leuk om te horen! Het is gewoon een budget gezichtspoeder met veel multifunctionele opties én dierproefvrij is, als je natuurlijk de talkpoeder van de Kruidvat koopt.

geen gezichtspoeder

Mijn foundation blijft gedurende dag uitstekend zitten en gaat niet in de lijnen trekken. Trouwens, het werkt ook als basis voor het fixeren van je schmink of het afpoederen van protheses, om de glans ergens van af te halen en het matteren van je lipstick! De opties zijn écht eindeloos! Ja, ik ben verkocht, do I need to say more, hahaha!

Welk gezichtspoeder gebruik jij? En ga jij het ook uitproberen?


Geef een reactie