Last week, I was thankful for.. #192

Energie levels op nul, setback teller op zo’n tienduizend, maar dat weerhield mij niet om ook deze week weer te gaan knallen! Het dipje passeerde, zal wel aan januari liggen, aangezien we februari binnenwandelde met een supermaan in de lucht. Van pendants maken tot aan het creëren van gloednieuwe pareltjes, actief bezig zijn met het volgende project en was weer te vinden in mijn schilderkleding, aangezien ik een nieuw kunstwerk maakte voor mijn expositie. Veel creativiteit, mijn nodige rust en een hele week uitkijken naar Super Bowl Sunday! Good day thankful 192!

thankful 192

 G-Eazy – Mom’s homemade risotto – opzoek naar ruimtes om te exposeren – chocoladevla – vooruitwerken – lakken van pendants – Hopsin – Utopia bingewatchen – uitkijken naar de Super Bowl – schilderen – 15,100,000 views op mijn trypophobia video! – zelfbruinen – Bob’s Burgers – Yelawolf – maken van een moodboard – de supermaan – ID TV – het filmen van mijn laatste video voor mijn Engels kanaal – Pinterest – Shameless – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – maken van nieuwe schilderijen voor mijn expositie – actiever zijn op Patreon – ophangen van mijn workshop flyers in de stad – Oasis – mijn naamketting – publiceren van een nieuwe kunstvideo – livestream van MinxLaura123 – drankjes doen met Naab – een weekendje vrij zijn – RY X – Smeris bingewatchen – tijd spenderen met la familia – veel buiten de deur spenderen – het voorbereidingen van de pakketen van mijn Etsy shop – documentaires kijken – fotograferen van mijn nieuwe pendants – mijn trui van G-Eazy – Mom’s homemade borrelplank – nieuwe brander voor het schilderen – Hayden James – hapjes maken voor de Super Bowl – Vier handen op één buik – kijken van films – Doritos met nacho cheese – spotten van sterrenstelsels – werken aan mijn branding voor Poppy Koning – Super Bowl Sunday!

Waar was jij afgelopen dankbaar voor?


3 Comments

 • Jeroen.

  05/02/2018

  Hoe was de Super Bowl?
  En deze week al dankbaar voor de paaseitjes!!!

  Reply
 • Irma

  05/02/2018

  Lekker bezig doll!
  Genoten van de Super Bowl?

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/02/2018

   Ja, was ontzettend spannend! Ik was voor de Patriots, maar de Eagles wonnen uiteindelijk en welverdiend hoor! :D

   Reply

Geef een reactie