Make-up inspiratie: Gekleurde eyeliners!

Inmiddels heb ik een ruime collectie aan zelfgemaakte make-up looks en met de zomer in het vooruitzicht wil ik mij even wanen in de vrolijke kleuren die massaal zullen verschijnen op het gezicht in de vorm van gekleurde eyeliners! Een artikel vol met make-up inspiratie, ideaal voor als je opzoek bent naar wat nieuws, een kleine aanpassing of om het kijken!

make-up inspiratie

make-up inspiratie

We zijn bekend met de eenvoudige eyeliner, een simpel randje langs de bovenste wimpers in het bruin en/of zwart, maar zelf ben ik ook dol op een sprekende variant. Een ware eyecatcher! Deze kun je zowel creëren door middel van een oogschaduw, oogpotlood en een gekleurde liner.

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratieKlik gerust op de afbeeldingen, zodat je naar het artikel gaat met de bijhorende producten!

De regenboog eyeliners zijn trendy, van NYX Professional Makeup tot aan KIKO, INGLOT, Wet ’n Wild en nog meer dierproefvrije merken hebben deze in hun bezit. Roze, rood, blauw, paars, lavendel, groen, geel, noem maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. Ditmaal geen simpele lijn, maar een sensuele winged eyeliner! Maak de liner zo dik als je wilt inclusief een grote Amy Winehouse-wing tot aan de subtielere versies.

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Stel je voor, je bent zo dol op eyeliner, dan is het ook mogelijk dat je voor een dubbele eyeliner gaat, namelijk de double liner! Het is weggelegd voor de dames en heren die het maken van eyeliner onder de knie hebben, maar geen zorgen. Heb jij dat niet? Begin dan als eerst met de zwart, vervolgens de kleur en stip desnoods hier en daar wat van de eyeliner aan indien dat nodig is.

make-up inspiratie

Heel leuk al die sprankelende varianten, maar we gaan een stapje verder met de vrolijke eyeliner inclusief een ander uiteinde. Van geel die overvloeit in oranje of alleen het buitenste randje. Natuurlijk kun jij elke kleur vervangen voor jouw favoriete tinten! Dit is meer het outlinen van de winged eyeliner.

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Last but not least, een wing in een wing, beter bekend als de winged eyeliner in een winged eyeliner. Gewaagd, maar speels en uitstekend om langzaamaan de kleur in je make-up looks op te bouwen, aangezien het vrij op de achtergrond kan liggen. Het hangt er ook van af hoe groot je de wings maakt. Zelf als eerst de zwarte liner erop gevolgd door een gekleurde variant.

make-up inspiratie

Het maken van eyeliners vergt gewoon veel oefening, maar lees ook eens dit artikel voor meer informatie, bijvoorbeeld de do and don’ts bij eyeliner. Een tijdje terug begon ik al met het concept van make-up inspiratie of nagellak inspiratie enzovoort, maar het leek mij gaaf om het idee weer op te pakken door middel van mijn eigen looks! Laat mij gerust weten in de comments wat je van het concept vindt!

Vind je het concept leuk? Wat wil jij graag de volgende keer zien?


2 Comments

 • Dana

  10/02/2018

  guuuuurl eyeliner is on point! Ik vind die blauwe on top echt het mooist qua kleur :)

  Reply
 • Britt

  14/02/2018

  Ik vind ze allemaal zo tof!

  Reply

Geef een reactie