Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel!

Met de feestdagen hebben Naab en ik een standaard pad wat wij volgen zodra we in hartje Amsterdam zijn om de zalige kerstboodschappen in huis te halen en daaronder valt de Rituals. Even snuffelen in de winkel, voor de derde keer Touch of Happiness aangeschaft met een nieuwe favoriet, namelijk de limited edition Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel!

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Sowieso is het een heerlijke winkel om te bezoeken, vooral doordat je voor iedereen wat kunt aanschaffen, zowel voor de vrouw als man als unisex. Speciaal voor de winterperiode bracht Rituals een nieuwe collectie uit genaamd The Ritual of Anahata! Wist je dat Rituals niet op dieren test? En dus dierproefvrij is? YEEE!

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Kerstboomgroen, donker en intens met een mysterieus randje. Gehuld in hun elegante flacons inclusief gouden accenten met wat lichtgroen en een houder die je onder druk moet zetten voor een goede dosis aan schuim. Trouwens, op de verpakkingen wordt vermeld dat je het beste de dop meerdere keren moet indrukken in plaats van één keer heel lang om het maximale uit je flacon te halen.

“Anataha, the heart chakra, is the place where compassion and kindness reside. When it is in balance, you invite serenity and unconditional love into your life.” – Rituals

Het is een warme, maar vooral intense aroma die je tegemoet komt zodra je het product in je hand sprayt. Rijk, vol, zwaar en ikzelf smacht naar meer. De verse geur van kerstbomen gemengd met kaneel en een hint van iets zoets. Hoe je de kerstdagen hoort te ruiken, dat zit gehuld in deze bus. Wauw, wauw en nog eens wauw. Kon ik dit maar krijgen in liter flessen of van die hele grote vaten!

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Van een gel in de hand tot aan een royale schuimwolk op het lichaam, want de foaming shower gel zet zich meteen om in een groeiende massa aan schuim zodra het in contact komt met jouw huid en/of water. Het droogt mijn huid niet uit, de geur blijft ook een geruime tijd hangen op het lichaam en ook de badkamer + bovenverdieping is doordrenkt in de rijke aroma. Alsof je jezelf even mag wanen in een luxe spa!

Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel

Weet je hoe een spijt ik heb dat ik maar eentje heb meegenomen? Jongens, ik ben verliefd! De Touch of Happiness is altijd een liefhebber van mij geweest, maar ik ben écht verkocht aan de nieuwkomer, namelijk de Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel! Een absolute musthave als je van wat zwaardere geuren houdt, de winter terug wilt halen in de badkamer en als je dol bent op een warme geur.

De Rituals The Ritual of Anahata Foaming Shower Gel is verkrijgbaar in hun winkel voor €8,50, maar ook in de webshop van Rituals waar je ook nog andere producten van de collectie kunt vinden o.a. de scrub, body butter enzovoort.

Heb jij producten van Rituals? En heb jij deze ook?


2 Comments

 • Jessica J.

  09/02/2018

  Ahh, liefde voor Rituals! Dit is het tweede jaar op rij dat de kerstgeur een schot in de roos is! Ik heb de badolie van m’n schoonmoeder gekregen.

  Reply
 • Jesse

  11/02/2018

  Rituals dierproef vrij helemaal top!

  Reply

Geef een reactie