Nicole Richie Meets Cynthia!

Samen met haar BFF toentertijd maakte ze een hilarische reality soap waar zij het leven van anderen voor enkele dagen over namen genaamd The Simple Life. In de jaren 2000 kwam zij één van mijn favoriete jeugdzangers tegen, namelijk Good Charlotte, verloofde zich met Joel Madden, kreeg twee kids en verscheen in de geweldige video met NikkieTutorials, maak kennis met Nicole Richie Meets Cynthia!

Nicole Richie inspired makeup

Van de Too Faced Shadow Insurance op de oogleden naar de INGLOT Eyeshadow 342 tussen de haren van mijn wenkbrauwen, zodat mijn gezicht wat meer uitdrukking kreeg. De randen maakte ik wat strakker met de NYX Tinted Brow Mascara en ruimde de lijnen op met de NYX Mineral Foundation Stick Light.

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Op het wenkbrauwbot trapte ik mijn ooglook meteen af met de INGLOT Eyeshadow 355, vervaagde deze tot ver in de crease, zodat ik het ook wat in de ooghoeken kon deppen met daaroverheen Magical uit de ColourPop Dream St. Palette. Het zijn vrij rustige tinten die je kunt opbouwen tot een intense kleursensatie.

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Met Magical zette ik de arcadeboog meer aan, deels op het buitenste gedeelte van mijn oogleden en puur voor het accentueren van de oranjekleur, maar voor de juiste pop of orange dook ik in de allernieuwste Urban Decay Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette voor Tajin. Een matte haast donkere pompoenkleur om de outer v wat meer diepte te geven + voor onder het oog.

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Geen nepwimpers, maar wel de wimperkrultang van de Etos en een royale laag van de Urban Decay Troublemaker Mascara. De waterlijn friste ik op met de Artdeco Kajal Liner 18 en voorzag mijn binnenste ooghoeken van een subtiele shine met de ColourPop Super Shock Shadow Valley Girl.

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Even de boel voorbereiden met de NYX Honey Dew Me Up Primer, zodat ik voor een subtiele foundation van hetzelfde merk kon gaan, namelijk de Stay Matte But Not Flat Foundation. Ivory matcht perfect met mijn huid, moest alleen nog wat concealen met de L.A. Girl HD PRO Concealer Porcelain om het allemaal af te poederen met de talkpoeder van de Kruidvat.

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Geen heftige contouring, maar iets nudes met de NYX Love Contours All Palette en om in de NYX sferen te blijven, koos ik voor de blush Expresso om de kleur terug te halen op de appels van mijn wangen. Een kleine vleug van de Sleek Solstice Highlighting Palette op de hoogtepunten van het gezicht om de boel af te toppen!

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Nicole Richie inspired makeup

Een neutrale kleur op de lippen, namelijk The Body Shop Matte Lip Liquid in Windsor met daaroverheen een combinatie van de Miss Sporty 3D Precious Shine Lipgloss in de kleuren Precious Coral en Splendid Pink. Dunnetjes, maar voor voldoende glans.

Nicole Richie inspired makeup

Het is trouwens de look uit de video met NikkieTutorials, ik vond het zo’n rustgevende, maar natuurlijke ik-draag-toch-make-up look, waardoor het een plekje moest krijgen in de zaterdagse categorie. Trouwens, doordat ik geen falsies draag en het allemaal bij elkaar past, krijg ik haast zin om die nepwimpers de deur uit te doen, scheelt veel tijd, haha!

Wat is jouw favo look van Nicole Richie?


2 Comments

 • Irma

  10/02/2018

  Ik heb de video gezien!
  Echt heel leuk om Nicole Richie weer eens in beeld te hebben.
  En you’re looking good girl!

  Reply
 • Anita

  11/02/2018

  Jij hebt al lange wimpers van jezelf, lucky you!

  Reply

Geef een reactie