VIDEO: Get ready with me ft. Naab!

Wie is er nou niet dol op om urenlang te make-uppen? Gewoon ongegeneerd de boel vol smeren, om ondertussen te gieren en brullen met één van je broeders? Ik trommelde Naab op voor een gezamenlijke make-up sessie die ik speciaal voor jou vastlegde op camera met een hoop ongepaste grappen, vals gekraai en wat imitaties van mijn zuster. Tijd voor een get ready with me met Naab!

Get ready with meBefore!

Ja, het is al een oude video, aangezien deze van vorig jaar is en ik het over de dodenherdenking heb, maar omdat het een twee uur durende video is moest ik veel editen en helemaal met dit soort video’s duurt dat proces extreem lang. Alsnog is het een video van een goede dertig minuten geworden, hahaha! Trouwens, check hier mijn make-up look up close inclusief de producten die ik heb gebruikt!

Klik hier als je de get ready with me niet kunt bekijken.

Oh, wat zijn we toch weer heerlijke draken, beetje afgeven op alles, lachen om eigen jokes en hard meezingen met songteksten die niet bestaan. Het is aankomende week Valentijnsdag, maar heb jij geen Valentijn? Of geen plannen? Geen zorgen, bekijk de video nog eens gerust, want wij dekken jouw rug. Stap samen met ons in de make-up, maar kijk het wel op een geschikt tijdstip, zodat je ongegeneerd kunt meelachen op een hoog volume!

Wat voor video wil jij de volgende keer zien met Naab?


2 Comments

 • Sharon

  11/02/2018

  Ha,Ha jullie zijn altijd zo hilarisch geef mij meer van dit soort filmpjes!

  Reply
 • Wendy

  11/02/2018

  Te grappig dit;-)))))))

  Reply

Geef een reactie