NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation: Ivory, Natural en Chestnut.

Er zijn buiten nauwelijks zonnestralen te vinden, waardoor ik zo’n lekkere zongebruinde huid mis en negen van de tien keer de plank mis sla als het aankomt op mijn foundations. In de moeilijke tijden kunnen we gelukkig gebruik maken van zelfbruiner, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit! NYX heeft namelijk dé lichte foundation in hun assortiment, namelijk de NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation!

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

Inmiddels zijn de verpakkingen alweer aangepast, want het dierproefvrije merk zit niet stil! De laatste tijd zie ik de mooiste items verschijnen van prachtige highlighters tot aan cream contour palettes, gekleurde liners en noem maar op! Eenvoudige matte tubes zodat jezelf kunt doseren, met een transparante layout waardoor de kleur zichtbaar wordt en bedekt met zwarte accenten.

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

Een vrij luchtige structuur waardoor je de foundation ook niet voelt zitten op je gezicht en het heeft een matterende werking, wat inhoud dat er vaak meer talk in het product zit. Dit zorgt ervoor dat de foundation op mijn woestijnhuid wat droog aanvoelt. Perfect trouwens voor zomerse dagen of als je een normale, gemengde of vette huid hebt!

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationIvory, Natural en Chestnut.

Kunnen we de kleur even bewonderen? Kijk hoe geel, kijk hoe licht, kijk hoe perfect! Het is gewoon een perfecte match met mijn huidskleur en gele ondertoon. Het is mogelijk om de foundations te mengen om ze donkerder of juist lichter te maken, daarnaast kunnen ze wat creasen gedurende dag, tenzij je ze met een andere foundation mengt, toen had ik er namelijk geen last van.

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationZonder foundation.

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationMet de NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation.
NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationMet concealer.

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationVolledige make-up look.

Hoe zit het met de dekking? Mooi subtiel, geen full coverage, maar pakt oneffenheden aan, werkt wallen wat op de achtergrond, maar behoud wel je moedervlekken en sproeten. Hierdoor krijg je de illusie dat je nauwelijks make-up draagt, moehaha!

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid FoundationJe ziet ze voornamelijk aan de bovenkant van mijn wang.

Helaas merkte ik in Ivory, de lichtste tint, op dat er vreemde korrels in zitten, alsof de foundation niet goed geroerd is, waardoor er nog klonten talk of iets in zitten. Met een kwast mix ik het nogmaals op de achterkant van mijn hand, maar dit mag niet altijd baten, waardoor je zichtbare stipjes behoudt op het gezicht.

NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation

Het kleurassortiment van de collectie is royaal, aangezien ze zo’n 28 tinten hebben waar je uit kunt kiezen, maar dit is niet de enige foundation die NYX Professional Makeup in hun assortiment heeft. Een favoriet van mij – ondanks de korrels – voor in de zomer, omdat mijn huid het product goed kan hebben en hallo, de kleur! Match made in heaven!

De NYX Professional Makeup Stay Matte Not Flat Liquid Foundation is verkrijgbaar bij de Douglas voor €8,35 per stuk.

Heb jij een foundation van NYX Professional Makeup?


2 Comments

 • Anita

  13/02/2018

  Wat heerlijk dat je het even goed het resultaat laat zien met de foto’s.
  Altijd heel blij mee.

  Reply
 • Mellody

  16/02/2018

  Ik heb een vrij vette en gecombineerde huid dus ga deze zeker proberen omdat er lekker veel talk in zit anders krijg je weer snel zo een spiegel effect :)

  Reply

Geef een reactie