Last week, I was thankful for.. #193

Half één maandagmorgen ging de Super Bowl van start, zo lang op gewacht, zo’n geweldige game en ook zo weer voorbij! Eigenlijk stond er een vrije maandag op de planning, maar besloot wat kleine dingen te doen wat uitdraaide op een zeer productieve dag, gevolgd door vele afgelopen week. Het creëren van nieuwe kunstwerken tot aan het publiceren van nieuwe parels in mijn Etsy shop en even losgaan bij de thrift shop, want je Koning is druk bezig met projecten. Betere schema’s, meer vrije tijd en productiever zijn, it’s working baby! Good dag thankful 193!

Thankful 193

De Super Bowl – hotdogs met cheddar cheese – productieve maandag – G-Eazy – schoonmaken + opruimen van mijn schilderplekken – kijken van series – kip pesto – Smeris – maken van een Valentijns schilderij – trui van G – fotograferen van mijn schilderijen – hebben van een kunstdag – RY X – publiceren van gloednieuwe pendants in mijn Etsy shop! – Mom’s zelfgemaakte walnootkoekjes – thrift shoppen – Pinterest – oplossen van het probleem met de afbeeldingen op de website! – Guns N’ Rose – afwerken van to do lists – publiceren van een nieuwe art video! – Temptation Island – heldere sterrenhemel – complimenten over mijn werk – vooruitwerken – achter de schermen werken – Bob’s Burgers – fotograferen van nieuwe make-up producten – schilderen – good makeup day – CaraASMR – Mom’s homemade brownies – Guns N’ Roses – Catfish – Urban Decay Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette – opruimen van mijn kamer – afscheid nemen van mijn Engels kanaal – lakken van mijn schilderijen – documentaires bingewatchen –  uitproberen van nieuwe schilder technieken – publiceren van een nieuw schilderij op Etsy! – drankjes doen met Naab – kijken van series – Mom’s homemade pasta – productieve zondag – nieuwe inrichting van mijn slaapkamer – geurkaarsen – maken van origami – sorteren van mijn kunstwerken – jullie lieve reacties op de video waarin ik stop met YouTube! <3 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En doen de afbeeldingen het ook weer bij jou?


2 Comments

 • Jeroen.

  14/02/2018

  Zo te zien is er deze week heel wat afgewerkt met schilderijen, make up en allemaal lekkere hapjes maken… heel productief.

  Reply
 • Irma

  14/02/2018

  Lekker bezig hoor!
  En Super Bowl met hotdogs? Sounds perfect!

  Reply

Geef een reactie