Albert Heijn Ultra Dry Deodorant!

Het gebruik van deodorant loopt bij mij de spuigaten uit, maar dat is ook één van de redenen dat ik graag opzoek ga naar nieuwe varianten en voornamelijk wat goedkopere deo’s die in de winkel zijn te vinden. Bij de Albert Heijn stuitte ik op een nieuw exemplaar, namelijk de Albert Heijn Ultra Dry Deodorant!

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Hoe frisser de geur van deodoranten, hoe witter de verpakkingen zijn, waardoor je je automatisch nog schoner zult voelen. Waarom denk je dat men altijd witte lakens gebruikt bij wasmiddel commercials? Want als het rood of bruin is, dan slaat men het liever over. Terug naar de verpakking, een spuitflacon, lekker hygiënisch, verder simpel, maar toch elegant met blauw en babyblauwen accenten.

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

De Albert Heijn Ultra Dry Deodorant bevat geen alcohol en heeft een vrij stevige structuur. Geen waterige massa, maar een witte substantie wat mij doet denken aan een roller. Het voelt ook hetzelfde. Albert Heijn is een Nederlands huismerk wat inhoud dat het product niet op dieren test en dierproefvrij is!

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Hoe zit het met de geur? Zalig! Een schone, maar heldere en verfrissende geur wat mij doet denken aan de ochtend als je het raam open doet en semi naar wasmiddel. Op de bus staat vermeld dat het zo’n 24 uur beschermd, maar ik moet toegeven dat ik het best zou geloven. Tot nu toe niet getest, maar als ik er lange dagen op had zitten, bleef ik beschermd en rook geen vervelende geuren erdoorheen.

Albert Heijn Ultra Dry Deodorant

Zodra ik in de Albert Heijn ben neem ik een voorraad bussen mee, zodat ik er weer even mee doorkan. Op zich gaan ze een geruime tijd mee, langer dan Odorex, waar de deodorant ook op lijkt. Helaas kan het witte strepen achter laten, zelf lig ik er niet wakker van, haha!

De Albert Heijn Ultra Dry Deodorant is verkrijgbaar bij de Albert Heijn voor €1,29! Pas op, niet elke AH heeft de deodorant in het schap liggen, meer de grotere en luxere Albert Heijns.

Heb jij een deodorant van de AH?


2 Comments

 • Julia

  16/02/2018

  Haha, dit merk gebruik ik ook al een tijdje en inderdaad is het precies wat je schrijft:
  – Heel fris.
  – Blijft lekker lang beschermd.
  – Dierproefvrij
  – Niet duur.
  Nadeel witte strepen op zwarte kleding.

  Reply
 • Irma

  18/02/2018

  Awh ik zocht deze laatst, maar mijn AH had hem niet! Dat is toch wel dikke pech nu ik hoor dat ie ook heel fijn is!

  Reply

Geef een reactie