Victoria Koblenko Meets Cynthia!

Van pittige kapsels naar extravagante tinten zonder dat men vreemd opkijkt, want zij is de queen van diversiteit. Bekend van onder andere Goede tijden, slechte tijden, verscheen ook op het doek van Van God Los, Ranking the Stars en het beruchte programma van dit moment, namelijk Wie is de Mol?! Tijd voor een Victoria Koblenko Meets Cynthia!

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Weet je waar ik de laatste paar weken weer tijd voor heb? Voor het rond surfen op het internet! Op mijn gemak video’s kijken hoe anderen te werk gaan op het gebied van kunst en make-up, maar ook doelloos ronddwalen, omdat het kan! Mijn werkschema is on point, waardoor er meer vrije tijd ontstaat en zo stuitte ik op de prachtige dame en haar foto! Zonder te kijken naar de hashtags wist ik om welke kleur het ging, meer info later, eerst de ooglook!

Victoria Koblenko make-up inspired

Omdat ik weinig tot geen oogschaduw ging dragen besloot ik toch voor de Too Faced Shadow Insurance te gaan, zodat ik minder last zou hebben van foundation wat ging creasen in mijn lijntjes. Wenkbrauwen invullen met de INGLOT Eyeshadow 342 en wat kracht bijzetten met de NYX Tinted Brow Mascara om het vervolgens allemaal te corrigeren met de NYX Mineral Stick Foundation Light.

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Met de koude dagen moet ik mijn huid wat meer aanpakken – met een droge huid ben je in de winter altijd de lul – maar nu helemaal, vandaar dat ik de basis begon met de Max Factor Smooth Miracle Primer, de Max Factor Miracle Match Foundation en combineerde de concealers voor het highlighten + concealen van oneffenheden met de L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain en de NYX Mineral Stick Foundation Light.

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Rustig alles bestuiven met de talkpoeder van de Kruidvat, zodat ik met de NYX Professional Makeup Love Contours All Palette mijn contour erop kon zetten en voornamelijk schaduw kon creëren in het gezicht. Voor de gezonde blos op mijn wangen dook ik in de NYX Sweet Cheeks Blush Palette en groef een gat in de Jeffree Star Skinfrost Lavender Snow voor de ultieme lavendekleurige highlighter!

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Terug naar de ogen, want daar fixeerde ik met de crème oogschaduw genaamd Pearl van Makeup Obsession de oogleden, het wenkbrauwbot en de crease. Geen andere tinten, maar puur natuur! Geen nepwimpers, maar een laagje van de Urban Decay Troublemaker Mascara nadat ik mijn wimpers had gekruld. Een huidkleurig potlood van NYX op de waterlijn, beter bekend als de NYX Wonder Pencil Light en een vleugje Lavender Snow op het wenkbrauwbot en in de ooghoeken!

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Victoria Koblenko make-up inspired

Het verhaal van de foto, want daar zou ik nog op terugkomen! Bij het spotten van Victoria’s foto wist ik meteen welke kleur ik hiervoor zou gaan gebruiken, namelijk de OCC Black Metal Dahlia. Een rijke aubergine met een hint van roze, paars en een goede dosis aan glitter en gewaagdheid. Perfect voor de look, past ook bij haar en tot mijn grote verbazing zag ik ineens de hashtag waarin zij de lipstick noemde. Inderdaad, de OCC Lip Tar Black Metal Dahlia! Helaas lopen de lip tars wat uit, vandaar dat ik mijn lippen omlijnde met het Miss Helen Lippotlood in 18.

Victoria Koblenko make-up inspired

Klassiek, verfrissend, maar toch speels dankzij de gorgeous, maar dan ook gorgeous lipstick! Zelf ben ik een liefhebber van Black Metal Dahlia en ook Technopagan is een favoriet, beide zijn fantastisch. Misschien is het weer tijd voor de blauwe rakker.. lekker over de top! Trouwens, over de top gesproken, wist je dat Victoria ook regelmaat verschijnt met ombre lippen? Of andere coole tinten?

Ken jij Victoria Koblenko?


4 Comments

 • Elly

  17/02/2018

  Wat een schitterende diva look weer, die lippen echt heel mooi.
  En jou wenkbrauwen zijn altijd top!

  Reply
 • Mariekke

  17/02/2018

  Ja, ik ken Victoria Koblenko en inderdaad heeft ze altijd wel wat aparts.
  Maar met ombre lippen heb ik haar nog niet gezien, wel heel cool.

  Reply
 • Irma

  18/02/2018

  Victoria is gorgeous! Ook echt een mooie look!
  Ik vind het altijd vet als je de occ lip tars gebruikt, want die staan je zo goed!

  Reply

Geef een reactie