VIDEO: De Spongedry en foundation sponzen van Basic Beauty Tools!

Weet je waar ik een hekel aan heb? Als ik druk bezig ben in de make-up en mijn foundation spons ineens aan de wandel gaat, op het laminaat valt en zeker drie meter vooruit rolt met als resultaat, beplakt in kleine stofhaartjes. NO. Gelukkig is dat nu verleden tijd met de Spongedry van Basic Beauty Tools!

Spongedry

spongedryIngeklapt en makkelijk voor onderweg!

spongedryUitgeklapt en ready voor gebruik!

Een handige houder voor je foundation spons zodat je deze veilig in een standaard kunt zetten zonder dat het balletje gaat rollen, letterlijk en figuurlijk. Zeer hygiënisch omdat je zo schimmel kunt voorkomen, omdat je dankzij het standaardje de spons aan de lucht kunt laten opdrogen én het item is vervoerbaar. Binnen een handomdraai vouw je deze uit of klap je het in!

Klik hier als je de video van de Sprongedry en foundation sponzen niet kunt bekijken.

De foundation sponzen zijn wat anders dan de gemiddelde spons, wat compacter en steviger, daarnaast hebben ze de vorm van een druppel, maar met een schuine kant waardoor het puntje scherper is en je beter in de hoeken en onder je ogen kunt komen. Het vervangt als het ware kleine foundation sponsjes, kortom multifunctioneel!

spongedry

spongedryRoze is nat gemaakt, zwart niet.

spongedry

spongedry

spongedry

De structuur van de spons bevat wat meer poriën dan de gemiddelde foundation spons, hierdoor drogen ze sneller en in combinatie met de standaard ga je beschimmelde sponzen tegen! Ze zijn sterker qua textuur en zoals ik al in de video zei merk ik groot verschil als ik de Max Factor Miracle Match Foundation aanbreng, so gorgeous!

spongedry

spongedry

Ze zijn eenvoudig in gebruik, eerst lauw water laten absorberen waardoor ze groeien en deze worden ook stukken groter dan de standaard varianten, waardoor ze meer oppervlak in één keer kunnen pakken. Jongens, ik was snel klaar, wat een verademing! Voor het schoonmaken van de spons maak ikzelf gebruik van zeep, kneed dat erdoorheen en spoel deze uit om het pareltje vervolgens te laten drogen in de Spongedry.

Spongedry

De Spongedry komt in verschillende kleuren, namelijk wit, paars en roze en zwart, maar ook de foundation sponzen komen in vrolijke tinten zoals roze, paars en zwart! Sinds ik de standaard in bezit heb ben ik er niet van afgeweken. Het is een uitkomst, schoon en het eitje blijft gewoon op zijn plek zitten, ik ben voor! Trouwens, ze verzenden internationaal!

De Spongedry is verkrijgbaar in de webshop van Basic Beauty Tools voor $18,99(=€15,31) en de foundation sponzen zijn per stuk $6,99(=€5,64)!

Kon jij de Spongedry? En wat vind jij van de uitvinding?


2 Comments

 • Anita

  18/02/2018

  Wat een uitkomst en een leuk hebbedingetje!!

  Reply
  • CynthiaKoning

   19/02/2018

   Oh, ik ben verliefd! In het begin was ik septisch, maar nu kan ik niet meer zonder!

   Reply

Geef een reactie