Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss in Precious Coral en Splendid Pink!

Als we even de min temperaturen van volgende week wegdenken dan is de lente best in zicht! Hier en daar poppen de eerste bloembollen weer uit de grond en met het zonnetje op mijn bol vroeg dat om frisse tinten van Miss Sporty, namelijk de Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss in de kleuren Precious Coral en Splendid Pink!

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

In het jaar dat ik mijn blog begon – dat is bijna zeven jaar geleden! – had ik een workshop gewonnen van Miss Sporty en tot op de dag van vandaag is deze mij bijgebleven. Een gezellige workshop met veel tips en tricks, maar ook kennismaken met de producten, zo kocht ik na de workshop nog zo’n duizend keer hun lipliner, haha! Helaas kwam ik erachter dat Miss Sporty niet in Nederland op dieren test, maar wel in het buitenland, waardoor het merk niet dierproefvrij is.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Toentertijd viel het mij al op hoe kleurrijk de verpakkingen zijn en met de jaren verbeteren zij hun kwaliteit, de layout, want deze is een stuk professioneler en helemaal met de leuke flacons met zilveren doppen en accenten. Dankzij de transparante hulzen kun je gemakkelijk de kleur zien zitten!

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

De swatches van de Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss van links naar rechts:
Splendid Pink = een zachte roze kleur met een goud, oranje en groene shimmer
Precious Coral = een intense koraalkleur met fijne blauwe shimmers

De formule van beide lipglosses is mijn favoriete structuur als het aankomt op lipglosses, want de plakkerigheid is hier erg aanwezig! Hierdoor blijft je lipgloss ook langer zitten, waardoor ze met gemak een uur of twee meegaan zonder bij te werken, een drankje overleven ze met gemak, een hapje ook wel, maar dan gaat het om een aantal happen of kleine snack. Een maaltijd daarentegen is funest.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D LipglossMiss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Splendid Pink.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D LipglossMiss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Precious Coral.

Beide bevatten glitters, maar bij de Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss Splendid Pink zijn de shimmers stukken aanweziger, blijven ook het langst zitten op de lippen, zelfs nadat de lipgloss eraf is ‘gesleten.’ Terwijl Precious Coral wat natuurlijker is, maar allebei zijn uiterst geschikt voor dagelijkse make-up looks, naar school of het werk en natuurlijk in de avonduren!

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss

De Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss heeft een goddelijke aroma, zoetig, niet overheersend trouwens, maar verfrissend met vanille. Ze komen met een platte, maar vrij grote applicator die voldoende product oppakt om je bovenlip of onderlip in één keer te voorzien van de gorgeous lipgloss. Makkelijk te combineren met leuke ooglooks of juist voor als je van wat natuurlijks houdt!

De Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss in de kleuren Precious Coral en Splendid Pink verkrijgbaar bij o.a. Drogisterij.net voor €3,25 per stuk!

Ben jij bekend met Miss Sporty?


One Comments

  • Lidia

    21/02/2018

    Wat een frisse kleurtjes van Miss Sporty, mijn eerste Lipstick was van dit merk!

    Reply

Geef een reactie