Last week, I was thankful for.. #194

Heb je ook van die momenten dat de dagen zo snel gaan? Sowieso is de maand februari één waas, maar de thankful 194 slaat wel alles. Maandag begon ik weer met het kwakkelen van mijn gezondheid, wat de hele week aanhield, maar werk ging gewoon door met de nodige rust, behaalden grote mijlpalen, focuste mij op positiviteit en dat werd deze week allemaal beloond. Zo trots, zo blij en op de juiste weg. Good day thankful 194!

Thankful 194

Fotograferen van mijn schilderijen – Pinterest – kiwi’s – Smeris bingewatchen – actiever zijn op PatreonG-Eazy – publiceren van een nieuw schilderij, namelijk de Valentijn variant! – Hopsin – opruimen van mijn kamer – OCC Lip Tar Black Metal Dahlia – verse sinaasappelsap – vooruitwerken – verkopen van een schilderij! – druk achter de schermen aan de slag – thrift shoppen – Red Hot Chili Peppers – Mom’s zelfgemaakte kaaskoekjes – uitmesten van mijn verf stash – Utopia bingewatchen – het vinden van een nieuwe brander voor het schilderen – werken aan nieuwe items voor in mijn Etsy shop – ASMR – publiceren van een nieuwe kunst video – Mom’s homemade appeltaart – Temptation Island – tijd spenderen met la familia – kaasplank – weekend vrij zijn – leggen van een tarotje – maken van pareltjes van een schilderijen – iets nieuws uitproberen met acryl gieten – geurkaarsen – werken aan mijn Etsy shop – filmen met Naab! – schilderen – A$AP Rocky – drankjes doen met mijn gappies – augurken – rotten in de zon buiten – de beloning van mijn nieuwe werkhouding + positiviteit – RY X – Fanta Appel – bijwerken van mijn administratie – me-time – de leuke Instagram livestream op zondag – kijken van documentaires. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Anita

  22/02/2018

  Gelukkig volgens mij komt er weer een filmpje met jullie twee, dat wordt weer bulderen van het lachen.
  Daar ben ik altijd dankbaar voor.

  Reply
 • Irma

  01/03/2018

  Lekker bezig meid!

  Reply

Geef een reactie